• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Baz: Είμαι καλός μόνο...
... σ’ αυτούς που είναι καλοί μαζί μου!
Νέα 03/11/2014 - 17:28

Ο Loris Baz δεν ένοιωσε καμμία υποχρέωση να παραχωρήσει τη δεύτερη θέση που κατείχε στο πρώτο σκέλος του τελευταίου Γύρου της σεζόν, στην πίστα Losail του Κατάρ.

Ο Γάλλος ήταν μπροστά από τον Tom Sykes, όταν στον προτελευταίο γύρο του δόθηκε εντολή να παραχωρήσει τη θέση του στον Βρετανό, ο οποίος μαχόταν για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τον Sylvain Guintoli.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Baz υπερασπίστηκε την απόφασή του τονίζοντας ότι το όφειλε στους μηχανικούς του να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα. «Δεν νομίζω ότι άξιζε στους μηχανικούς μου να τερματίσω τρίτος αντί για δεύτερος. Δούλεψαν σκληρά επί τρία χρόνια κι έτσι η θέση αυτή ήταν γι’ αυτούς», σχολίασε.

Η σχέση των δυο ομόσταυλων στην Kawasaki είχε διαταραχθεί μετά το συμβάν στη Μαλαισία, όπου ο Baz παρέσυρε τον Sykes και - σύμφωνα με τον Βρετανό (περισσότερα σε νέο άρθρο) - αυτό ήταν που του κόστισε τελικά τον Τίτλο φέτος!

Όπως και ο ίδιος ο Sykes έχει παραδεχτεί, από τότε οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει και ο Baz τόνιζε εμφατικά ότι βοηθάει μόνο αυτούς που είναι καλοί μαζί του! Η ειρωνεία είναι ότι πριν την έναρξη του τελευταίου Γύρου, ο Sykes δήλωνε επίσημα ότι ο ομόσταυλός του θα τον βοηθήσει στη μάχη για τον Τίτλο, αν παρουσιαζόταν ανάγκη!

«Είδα την ταμπέλα, αλλά είμαι καλός μόνο σ’ εκείνους που είναι καλοί μαζί μου», σχολίασε ο Baz. «Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν όλα είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα τελευταία τρία χρόνια».

Στη συνέχεια, μέσω του twitter, ο Baz τόνισε ότι: «Όσον αφορά στις εντολές της ομάδας. Εγώ τουλάχιστον τον βοήθησα μια φορά στο Magny Cours. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο και αυτός!»

Ο Loris Baz δεν κατάφερε να πάρει καμμία νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, ωστόσο τα οχτώ συνολικά βάθρα που κατέκτησε, του χάρισαν την πέμπτη θέση στο Πρωτάθλημα. Τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο MotoGP με τη Forward Racing.

Επόμενο άρθρο »

«Σφαγή» στο twitter!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Guintoli στη Pata Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA