• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guintoli στη Pata Honda!
Θα υπερασπιστεί τον Τίτλο του με μοτοσυκλέτα της Honda!
Νέα 03/11/2014 - 17:16

Δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του Sylvain Guintoli για το διπλό στο Κατάρ και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου στα SBK και πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος θα υπερασπιστεί τον Τίτλο του Πρωταθλητή το 2015, με την ομάδα της Pata Honda!

Έτσι, ο Guintoli θα αντικαταστήσει τον Jonathan Rea στο γκαράζ της ομάδας της Pata Honda και φέρει το #1 στη νέα μοτοσυκλέτα του το 2015! Ο Γάλλος θα βρεθεί για πρώτη φορά με μοτοσυκλέτα της Honda στα SBK, έχοντας περάσει ωστόσο μισή σεζόν με τα χρώματα της Pata, όταν το 2012 υποστήριζε την Ducati, μια συνεργασία που τους απέφερε δυο νίκες.

«Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες ακόμα στριφογυρίζουν στο κεφάλι μου, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα πάω στην οικογένεια της Honda και θα επιστρέψω στα χρώματα της Pata, στην οποία χάρισα τις πρώτες της νίκες», σχολίασε ο Γάλλος.

«Ανυπομονώ για τη νέα αυτή πρόκληση! Ο Johnny (Rea) ήταν δυνατός όλη τη σεζόν και μερικές φορές ήταν πάρα πολύ δυνατός! Έτσι, θεωρώ ότι η μοτοσυκλέτα έχει δυνατότητες και νομίζω ότι θα μας ταιριάξουν οι νέοι κανονισμοί για το 2015».

«Αυτά είναι καλά νέα για εμάς και ανυπομονώ να δω πως θα δουλέψει. Φαίνεται ένα καλό σύνολο και θέλω γρήγορα να αποκτήσω τις πρώτες μου εντυπώσεις πάνω στη νέα μου μοτοσυκλέτα», πρόσθεσε ο Guintoli.

Μια κίνηση που δεν θα περάσει οπωσδήποτε απαρατήρητη, καθώς ο Guintoli πήρε το Πρωτάθλημα με μια ομάδα που είναι Πρωταθλήτρια τρεις φορές στα τελευταία πέντε χρόνια! Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν η Aprilia να ρίξει περισσότερο το βάρος στην επιστροφή της στο MotoGP, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την επιτυχημένη συμμετοχή της στα SBK.

Επόμενο άρθρο »

Baz: Είμαι καλός μόνο...

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Το είχα πει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA