• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Το είχα πει!
Ότι το συμβάν στη Μαλαισία θα μου κόστιζε!
Νέα 03/11/2014 - 16:50

O Tom Sykes δήλωσε ότι ο Baz το χρωστούσε στην Kawasaki να υπακούσει στις εντολές της και να του παραχωρήσει τη δεύτερη θέση που είχε στο πρώτο σκέλος του τελευταίου Γύρου της σεζόν για τα SBK, στην πίστα του Κατάρ.

Από την πλευρά του ο Baz τόνιζε ότι όφειλε στους μηχανικούς του να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ο Sykes - αν και παραδεχόταν ότι η απόφαση του ομόσταυλού του δεν επηρέασε άμεσα το γεγονός ότι έχασε το Πρωτάθλημα - πιστεύει ότι ο νεαρός χρωστούσε στον κατασκευαστή που του έδωσε την ευκαιρία και τον βοήθησε να εξελιχθεί κι άλλο, να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του.

«Έχασα το Πρωτάθλημα για έξι βαθμούς. Σίγουρα ο πρώτος αγώνας δεν θα μας έδινε το Πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα», ξεκίνησε να λέει ο Βρετανός. «Είναι γνώμη μου, αλλά αυτός είχε μερικά καλά χρόνια στην Kawasaki, μαθαίνοντας από τα δεδομένα μου αλλά δεν είχε καμμία πιθανότητα για τον Τίτλο».

«Έτσι, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να δείξει λίγο σεβασμό στην ομάδα και σ’ εμένα», πρόσθεσε.

Μιλώντας μάλιστα για την (μοναδική) εγκατάλειψή του στη Μαλαισία, ελέω Baz, ο Sykes δυστυχώς - δήλωσε - ότι βγήκε αληθινός λέγοντας τότε ότι αυτή η πτώση ίσως του στοίχιζε το Πρωτάθλημα.

«Κάναμε πολύ καλή χρονιά και είχαμε μόνο μια φορά μηδέν βαθμούς σε αγώνα και αυτό από λάθος αντιπάλου. Είχα πει στους μηχανικούς μου τότε, ότι αυτό μπορεί να μας στοίχιζε. Ήλπιζα να μην επαληθευθώ, αλλά όμως επαληθεύθηκα».

Παρά τη φετινή απογοήτευση, ο Sykes δεν δείχνει να το βάζει κάτω και τονίζει ότι το 2015 θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός!

«Είμαι πολύ λυπημένος που δεν υπερασπίστηκα τον Τίτλο. Είχα την ευκαιρία να γίνω ένας από τους λίγους που έχουν δυο συνεχόμενους Τίτλους και γι’ αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος».

«Δεν μπορείς όμως να γυρίσεις πίσω το χρόνο και δεν μπορείς να παραμένεις στενοχωρημένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς ο Τίτλος παίχτηκε σ’ αυτή την πίστα, όπου υστερούσαμε λίγο σε σχέση με τον αντίπαλό μας. Αυτά έχουν οι αγώνες. Του χρόνου όμως θα προσπαθήσω και πάλι».

Επόμενο άρθρο »

Ο Guintoli στη Pata Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

«Συνεπαρμένος» ο Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA