• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto2 KAT: 3η συνεχόμενη pole ο Rabat!
Μαζί του στην 1η σειρά οι Jarco και Simeon
Νέα 26/04/2014 - 23:22

Χάρη στο 1:43.961δ, ο Tito Rabat κατάφερε - στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων δοκιμών που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην Αργεντινή - να πάρει την τρίτη του pole position στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της μεσαίας κατηγορίας.

 

Ο Ισπανός δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του από τα 23 λεπτά της διακοπής που ήταν επιβεβλημένα για να καθαριστεί η πίστα από την πτώση που είχε ο Sam Lowes και πήρε την πρώτη θέση! Ο ανταγωνισμός πίσω του όμως ήταν δυνατός!

 

Ο Johann Zarco έχασε την pole για 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ ο Xavier Simeon θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το ξεκίνημά του από την πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα. Ο Βέλγος ήταν μόλις 77 χιλιοστά πίσω από τον Ισπανό.

 

Ο Maverick Vinales ανοίγει τη δεύτερη σειρά - μπροστά από τον Jonas Folger που είναι δυνατός όλο το Σ/Κ στην Αργεντινή - και τον ομόσταυλό του, ο οποίος σε μια καινούργια πίστα για όλους δείχνει καλά στοιχεία.

 

Στην τρίτη σειρά οι Pasini, De Angelis και Corsi, όλοι τους με διαφορά κάτω του μισού δευτερολέπτου από την κορυφή! Ο Takaaki Nakagami έκανε το δέκατο καλύτερο χρόνο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez σκέφτεται τι ελαστικό θα επιλέξει

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto3 KAT: 2η συνεχόμενη pole για Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα