• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez σκέφτεται τι ελαστικό θα επιλέξει
Κλειδί του αγώνα, η διαχείριση των ελαστικών!
Νέα 26/04/2014 - 23:51

Ο Marquez συλλογίζεται ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή ελαστικού για τον αυριανό αγώνα, με τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει εξασφαλίσει την τρίτη του συνεχόμενη pole position σε ισάριθμα Σ/Κ.

 

Ο 21χρονος ήταν - όπως και στο Τέξας - σε άλλο επίπεδο από τους αντιπάλους του, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τόσο αυτός, όσο και ο Dovi, επέλεξαν το σκληρό μπροστά ελαστικό της Bridgestone.

 

Ο ίδιος παραδέχεται ότι η επιλογή ελαστικού για τον αυριανό αγώνα, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι... "Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου και είμαι χαρούμενος που πήρα την pole position", δήλωσε.

 

"Έκανα έναν πολύ καλό γύρο και πιστεύω ότι αύριο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο ελαστικό θα έχουμε για τον αγώνα. Οι επιλογές είναι πολλές, τόσο για το πίσω όσο και για το μπροστά και θα είναι δύσκολη απόφαση".

 

"Κλειδί του αυριανού αγώνα θα είναι η διαχείριση των ελαστικών. Αν φτάσουμε στο τέλος με καλή πρόσφυση, αυτό θα μας δώσει το πλεονέκτημα. Περίμενα σήμερα η πρόσφυση να ήταν ακόμα καλύτερη και ότι θα ήμασταν πιο γρήγοροι στις κατατακτήριες".

 

"Πάντως το 1:37 είναι αρκετά καλό, αλλά αύριο είναι η σημαντική ημέρα. Πρέπει να αποφασίσουμε για το μπροστινό και το πίσω ελαστικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο ζέσταμα και μερικά πράγματα για να βελτιώσουμε την είσοδό μας στις στροφές".

 

"Ο αγώνας αύριο θα είναι μεγάλος και πιστεύω ότι όλοι μας θα δυσκολευτούμε με τη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Θα προσπαθήσουμε να τα διαχειριστούμε καλά", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Racing 250/125: Τσώκος/Αβραμόπουλος στην pole

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto2 KAT: 3η συνεχόμενη pole ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα