• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto3 KAT: 2η συνεχόμενη pole για Miller!
Συνεχίζει να τον κυνηγά η Honda του Vazquez
Νέα 26/04/2014 - 23:04

Ο Jack Miller έκανε αυτό που αναμενόταν και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Αυστραλός - πρωτοπόρος στη βαθμολογία - ήταν ταχύτερος όλων καθ' όλη τη διάρκεια του Σ/Κ και πλέον ο στόχος του είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη στον αυριανό αγώνα!

 

O Vazquez συνεχίζει να πιέζει τον Miller και σήμερα έχασε την ευκαιρία να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση των κατατακτηρίων, για μόλις 52 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Πολύ καλή η παρουσία του Kent το απόγευμα (στην Αργεντινή), με τον Βρετανό να κλείνει την πρώτη σειρά.

 

Καλός και ο Kornfeil, θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά τον αυριανό αγώνα, με τον Romano Fenati να μαθαίνει ακόμα καλύτερα την πίστα και σήμερα το απόγευμα κατάφερε να κάνει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μόλις 19 χιλιοστά μπροστά από τον ομόσταυλό του που ήταν επίσης εξαιρετικός!

 

Το δίδυμο της Honda - Alex Rins και Alex Marquez - έμειναν χαμηλά, με τον πρώτο να είναι 8ος και τον δεύτερο μόλις 11ος. Έκπληξη στις Mahindra, καθώς η καλύτερη μοτοσυκλέτα του Ινδού κατασκευαστή ήταν αυτή του Tonucci (10ος), με τον Oliveira να ολοκληρώνει στην 14η θέση.

 

Ο Θανάσης δυστυχώς δεν τα πάει καλά στην πίστα της Αργεντινής και θα χρειαστεί να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από τις τελευταίες θέσεις του grid. Ο νεαρός Ελληνο-αυστραλός ήταν 29ος από τους 33 αναβάτες της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto2 KAT: 3η συνεχόμενη pole ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. KAT: Δεν υπάρχει ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα