• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto2 ΕΔ2: Φοβερός ανταγωνισμός!
Πρώτος ο Zarco, 18 οδηγοί στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Νέα 25/04/2014 - 23:09

Ήταν μια τυπική ημέρα στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, η οποία μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε αμφίρροπες και δυνατές μάχες με το χρονόμετρο.

 

Στο τέλος της πρώτης ημέρας, στην καινούργια πίστα της Αργεντινής, οι οδηγοί της Moto2 κατέβαζαν χρόνους, με τους δέκα πρώτους να έχουν διαφορά κάτω του μισού δευτερολέπτου, ενώ 18 συνολικά αναβάτες ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Πρώτος - με διαφορά μόλις 27 χιλιοστών - ήταν ο Johann Zarco, με τον Jonas Folger που ήταν πρώτος στις ΕΔ1 να τον ακολουθεί. Πενήντα χιλιοστά πιο πίσω ο εξαιρετικός Aegerter, ο οποίος είχε και μια μικρή πτώση άνευ σημασίας ευτυχώς.

 

Στις ψηλά θέσεις διατηρήθηκε ο Takaaki Nakagami, ο οποίος έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Maverick Vinales - φρέσκος από τη σπουδαία του νίκη στο Τέξας - σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Tito Rabat, ήταν έκτος. Βρίσκοντας καλύτερη αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του, ο Mika Kallio ανέβηκε από την προτελευταία θέση στις ΕΔ1, στην 9η το απόγευμα. Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Hafizh Syahrin, κάνοντας την έκπληξη μ' έναν γρήγορο γύρο πριν το τέλος.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ανήκουμε στους πρώτους πέντε!

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto3 ΕΔ2: Miller και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα