• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ανήκουμε στους πρώτους πέντε!
"Τα ελαστικά έχουν καλή απόδοση για 6-7 γύρους!"
Νέα 25/04/2014 - 23:41

Ο Jorge Lorenzo δεν θεωρεί ότι η ένατη θέση της σημερινής ημέρας στην πίστα της Αργεντινής - για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP - αντικατοπτρίζει την πραγματική του θέση.

 

Ο Jorge ξεκίνησε πολύ καλά στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, όπου και πήρε την πρώτη θέση, για να δει την M1 του να μένει πάνω από 2,2δ πίσω από την Honda του εκπληκτικού Marc Marque στα δεύτερα ελεύθερα.

 

Η φθορά των ελαστικών έπαιξε το ρόλο της για τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Yamaha, ο οποίος στο τέλος έμεινε στην πίστα με ένα φθαρμένο σετ. "Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα ελαστικά, τα οποία έχουν καλή απόδοση για έξι ή εφτά γύρους", σχολίασε.

 

"Το πρωί ήμουν ο τελευταίος που φόρεσα φρέσκο σετ ελαστικών κι έτσι στο τέλος είχα καλύτερη πρόσφυση και γι' αυτό ήμουν και πρώτος. Το απόγευμα συνέβη το αντίθετο. Έμεινα με τα φθαρμένα μου ελαστικά στο τέλος, την ώρα που όλοι οι άλλοι είχαν καινούργια. Γι' αυτό έμεινα χαμηλά", πρόσθεσε.

 

"Πιστεύω ότι η πραγματική μας θέση ήταν για την πρώτη πεντάδα. Αν κάνουμε τα ελαστικά να αντέξουν, θα έχουμε ένα πλεονέκτημα".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το βάρος στο πίσω ελαστικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto2 ΕΔ2: Φοβερός ανταγωνισμός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα