• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto3 ΕΔ2: Miller και πάλι!
Ένας Αυστραλός μπροστά από τρεις Ισπανούς!
Νέα 25/04/2014 - 22:53

Με τον αέρα των δυο νικών στους ισάριθμους πρώτους αγώνες της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Jack Miller δείχνει έτοιμος να τριπλασιάσει τις επιτυχίες του, επικρατώντας και στις ΕΔ2 της Moto3 στην πίστα Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή.

 

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Efren Vazquez μείωσε τη διαφορά του από τον Αυστραλό σε κάτι περισσότερο από δυο δέκατα, κατεβαίνοντας και αυτός το όριο του 1:51δ. Ο Isaac Vinales κάνει καλό ξεκίνημα και έφερε τη μοτοσυκλέτα του (ΚΤΜ) στην τρίτη θέση.

 

Πιο πίσω ακόμα ένας Ισπανός, ο Alex Marquez, με τον μικρό αδερφό του Marc - ο οποίος την Τετάρτη που μας πέρασε έκλεισε τα 18 του χρόνια - να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, έχοντας βρεθεί προσωρινά και στην πρώτη θέση στις αρχές της διαδικασίας.

 

Ένας ακόμα οδηγός που απόλαυσε κάποια λεπτά στην πρώτη θέση των χρόνων, ήταν ο ταλαντούχος Karel Hanika, ο οποίος - σε μια πίστα που κανείς από τους υπόλοιπους δεν έχει προηγούμενη εμπειρία - δείχνει ότι επί ίσοις όροις έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό!

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Miguel Oliveira, με τον Θανάση Σίσση να κάνει τον 25ο χρόνο - 2,7δ πίσω από την κορυφή - ψάχνοντας να βρει το ιδανικότερο στήσιμο της καινούργιας του μοτοσυκλέτας (Mahindra).

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τα αποτελέσματα των ΕΔ2.

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto2 ΕΔ2: Φοβερός ανταγωνισμός!

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. ΕΔ2: Deja Vu!

Χορηγοί