• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακόμα προσαρμόζεται ο Melandri
Θέλει χρόνο να μάθει τις ιδιαιτερότητες της Aprilia
Νέα 25/02/2014 - 15:20

Ο Melandri θέλει λίγο ακόμα χρόνο, όπως εξήγησε και ο ίδιος, για να μάθει τα μυστικά της RSV4 και να την εκμεταλλευτεί πλήρως στους επερχομένους αγώνες.

 

Ο Ιταλός έκανε το ντεμπούτο του με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia στα SBK το Σ/Κ που μας πέρασε, κατορθώνοντας να πάρει την τρίτη θέση στις κατατακτήριες. Στον πρώτο αγώνα τερμάτισε δεύτερος, επικρατώντας του νέου του ομόσταυλου Sylvain Guintoli.

 

Στο δεύτερο σκέλος όμως, θα έχανε τα φρένα στην Honda Hairpin και θα έβγαινε εκτός, χάνοντας πολύτιμο έδαφος. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια, ήταν να πάρει την όγδοη θέση. "Ο πρώτος αγώνας πήγε αρκετά καλά. Έκανα μια δυνατή αρχή που μου επέτρεψε να οδηγήσω  συντηρητικά στους πρώτους γύρους, ώστε να προστατεύσω τα ελαστικά μου για το τέλος. Δυστυχώς όμως, μετά τα μισά του αγώνα η μοτοσυκλέτα μου δεν ήταν πολύ σταθερή. Έτσι, αφού δεν μπορούσα να είμαι αποφασιστικός, επέλεξα όταν ο Eugene πήρε το προβάδισμα, να διατηρήσω τη δεύτερη θέση μου", σχολίασε ο Ιταλός.

 

"Στο δεύτερο αγώνα, ήθελα να χρησιμοποιήσω και πάλι την ίδια τακτική, αλλά όταν χρειάστηκε να προσπεράσω τον Rea φρέναρα πιο δύσκολα απ 'ότι συνήθως και ο πίσω τροχός δεν ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελα. Είμαι απογοητευμένος γιατί πέταξα μερικούς πολύ σημαντικούς βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερη εμπειρία για να προσαρμόσω απόλυτα τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας στο οδηγικό μου στυλ. Επιπλέον, αντιμετώπισα προβλήματα και με τις συνθήκες στην πίστα, τα οποία δεν είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος για τον επόμενο αγώνα", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

MV Agusta: Στην κορυφή μετά από 38 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Ο δεύτερος αγώνας ήταν δικός μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα