• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Ο δεύτερος αγώνας ήταν δικός μας!
Βρήκε το ρυθμό του μετά από ένα απογοητευτικό 1ο σκέλος
Νέα 25/02/2014 - 14:51

Ο Tom Sykes πίστευε ότι θα μπορούσε να πετύχει τη νίκη, στον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου Πρωταθλήματος των SBK στην Αυστραλία, αν δεν κυμάτιζε η κόκκινη σημαία και δεν διακοπτόταν νωρίτερα ο αγώνας.

 

Στο πρώτο σκέλος, ο Sykes δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την έβδομη θέση, έχοντας μάλιστα κάποιες ενοχλήσεις από την πτώση του στη διαδικασία της Superpole. Παρά την απογοήτευσή του, πήρε και πάλι θέση στη γραμμή εκκίνησης του δεύτερου αγώνα (8ος) και οδήγησε σαν πραγματικός Πρωταθλητής, φτάνοντας τους πρωτοπόρους λίγο πριν βγει η κόκκινη σημαία.

 

Αν και ο Sykes εξασφάλισε την τρίτη θέση και το βάθρο στην "...χειρότερη πίστα για την Kawasaki", εν τούτοις δεν έμεινε ικανοποιημένος, διότι με το πρόωρο τέλος δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη που πίστευε ότι ήταν δική του! "Είχαμε μερικά προβλήματα στον πρώτο αγώνα, αλλά στο δεύτερο κάναμε αλλαγές στο set-up. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα. Οι γνώσεις τους είναι απίστευτες", ξεκίνησε να λέει ο Βρετανός της Kawasaki.

 

"Ένοιωθα ότι ο δεύτερος αγώνας θα ήταν δικός μας, αλλά δυστυχώς διακόπηκε νωρίτερα. Αυτά έχουν οι αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι οι υψηλές θερμοκρασίες την ημέρα του αγώνα και ο άνεμος που φυσούσε, δεν αποτελούν τις καλύτερες συνθήκες για εμάς. Η επιστροφή μας ήταν πολύ ωραία και βρεθήκαμε στην ουρά της Aprilia, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στο Phillip Island. Πλέον, επιστρέφουμε στην Ευρώπη, γνωρίζοντας ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στη χειρότερη πίστα για εμάς", ολοκλήρωσε ο Sykes.

 

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, ο Tom Sykes υπολείπεται έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση και δέκα έξι από την πρώτη.

 

Επόμενο άρθρο »

Ακόμα προσαρμόζεται ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση Drive M7 Aspar Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα