• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MV Agusta: Στην κορυφή μετά από 38 χρόνια!
Με τον Jules Cluzel στη σέλα της F3 675
Νέα 25/02/2014 - 15:38

Τριάντα οχτώ χρόνια από την τελευταία επιτυχία του μεγάλου Giacomo Agostini στο Nurburgring, η MV Agusta επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Η καταπληκτική F3 675 - στα χέρια του Jules Cluzel - είχε μια απίστευτη παρουσία στο Phillip Island, για τον πρώτο γύρο της κατηγορίας Supersport των SBK, κατακτώντας μια μεγάλη νίκη! Παρά το ότι ο Cluzel ξεκίνησε από την 14η θέση, ο ρυθμός του ήταν φοβερός και κέρδιζε συνεχώς θέσεις!

 

Στο τέλος, ο δυναμικός Cluzel κατάφερε να επικρατήσει των Coghlan και De Rosa, οι οποίοι πήραν τις άλλες δυο θέσεις του βάθρου, δείχνοντας το μεγάλο του ταλέντο αλλά και τη δυναμική της μοτοσυκλέτας του.

 

"Ήμασταν πολύ άτυχοι τόσο στις δοκιμές, όσο και στο ξεκίνημα του Σ/Κ. Κάναμε πολύ λιγότερους γύρους απ' ότι θα έπρεπε. Έτσι, μετά από αυτά, το να κερδίσουμε στον αγώνα έμοιαζε σαν όνειρο!" σχολίασε ο αναβάτης της MV Agusta. "Πριν την εκκίνηση, είπα στους μηχανικούς μου ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό ακριβώς έκανα! Δεν υπέπεσα στο παραμικρό λάθος! Αξίζαμε τη νίκη και είμαστε βέβαιοι, πια, για την τεράστια δυναμική τόσο της μοτοσυκλέτας, όσο και της ομάδας".

 

Πανευτυχής από την επιτυχία, ο πρόεδρος της MV Agusta Giovanni Castiglioni δήλωνε: "Μια καταπληκτική νίκη, μια απίστευτη αίσθηση. Θέλω να αφιερώσω την πρώτη αυτή νίκη μας στον πατέρα μου, του οποίου η πίστη στην MV και στην επιτυχημένη επιστροφή της στους αγώνες, δεν επιδεχόταν αμφισβήτησης. Επίσης, την αφιερώνω και στον αποθανόντα πατέρα του Brian Gillen, του μάνατζερ του Reparto Corse. Θέλω να ευχαριστήσω την Yakhnich Motorsport και όλους όσοι εμπλέκονται σ' αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα, για την παραδειγματική τους αφοσίωση".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο τραυματίας Καντιμοίρης πάει καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ακόμα προσαρμόζεται ο Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα