• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2
Ο Luthi πρώτος, μπροστά από Rabat και Kallio
Νέα 20/02/2014 - 10:59

Μπορεί το χτεσινό πρωινό να είχε λίγο κρύο στην Jerez, ωστόσο όλο το grid της Moto2 ήταν χαρούμενο που ο ήλιος βγήκε στη συνέχεια και θα τους έδινε την ευκαιρία να συνεχίσουν τη δουλειά τους απρόσκοπτα. Από την άλλη, αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο γκαράζ του Gino Rea, ο οποίος και πάλι δεν μπήκε στην πίστα, έχοντας σπάσει το πόδι του στο προηγούμενο τεστ στην Βαλένθια.

 

Μέσα στην πίστα, η μάχη ανάμεσα σε Luthi και Rabat συνεχίστηκε και χτες, δεύτερη ημέρα των δοκιμών, με τον ομόσταυλο του δεύτερου, Mika Kallio, να τους ακολουθεί από κοντά. Ο Luthi ήταν δυνατός όλη την ημέρα - δουλεύοντας κυρίως στη διαχείριση των ελαστικών - και παρά το ότι ο Rabat έκανε την επίθεσή του προς το τέλος της ημέρας, σε μια προσπάθεια να περάσει αυτός πρώτος, δεν κατάφερε να χτυπήσει το χρόνο του Ελβετού κι έμεινε ένα δέκατο πίσω του.

Tito Rabat
Tito Rabat

 

Στις πρώτες θέσεις της Moto2 βλέπουμε μια ποικιλία εθνοτήτων. Πίσω από τον Ελβετό στην πρώτη θέση και τον Ισπανό στην δεύτερη, συναντάμε τον Φιλανδό Mika Kallio στην τρίτη και τον Ιάπωνα Takaaki Nakagami στην τέταρτη, που ήταν και οι μόνοι που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 1:43. Στην πέμπτη θέση ο Ιταλός (ή πιο σωστά από το San Marino) De Angelis, ο οποίος άφησε για μόλις 20 χιλιοστά πίσω του τον Βρετανό Sam Lowes.

 

Ο τελευταίος, Πρωταθλητής στα Supersport, δείχνει ότι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στην κατηγορία, παρά το ότι έχει να αντιμετωπίσει την έλλειψη ηλεκτρονικών και τα τελείως διαφορετικά ελαστικά της Dunlop. Ο Julian Simon πήρε την έβδομη θέση, μπροστά από τον Sandro Cortese και τους Johann Zarco και Maverick Vinales που έκλεισαν τη δεκάδα.

Mika Kallio
Mika Kallio

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Takaaki Nakagami
Takaaki Nakagami
Sam Lowes
Sam Lowes

Επόμενο άρθρο »

Η PBM εκτός Sepang 2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα