• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η PBM εκτός Sepang 2
Ρίχνει το βάρος στο Κατάρ
Νέα 20/02/2014 - 12:23

Η ομάδα του Paul Bird δεν θα δώσει το παρόν στην Μαλαισία, στο δεύτερο τεστ των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας του MotoGP, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (βλ. αντίστροφη μέτρηση στην κορυφή της σελίδας).

 

Έχοντας μαζέψει την πληροφόρηση που χρειάζονται στη συγκεκριμένη πίστα, προτίμησαν - όπως δήλωσε στο crash.net ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Phil Borley - να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει των δοκιμών στο Κατάρ και στην έναρξη της νέας σεζόν.

 

"Έχοντας ζυγίσει τα συν και τα πλην, αποφασίσαμε να μην πάρουμε μέρος στο δεύτερο τεστ της Sepang, κυρίως επειδή έχουμε πολλή δουλειά ώστε να προετοιμάσουμε τις μοτοσυκλέτες μας πριν το Κατάρ", σχολίασε. "Η επόμενη φορά που θα είμαστε σε πίστα, θα είναι στο τεστ του Κατάρ".

 

"Είμαστε χαρούμενοι από την απόδοση και την πληροφόρηση των αναβατών μας, μετά το τέλος του πρώτου τεστ στην Sepang κι έχουμε βρει μια κατεύθυνση για μελλοντική πρόοδο. Έτσι, δεν πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε πολλά αν επιστρέψουμε στην Sepang", πρόσθεσε.

 

Η ομάδα της PBM θα αγωνιστεί φέτος στην κατηγορία OPEN, με δικό της πλαίσιο και μοτέρ από την Aprilia. Ο Ιταλός κατασκευαστής αναμένεται να δώσει στην ομάδα έναν αναβαθμισμένο κινητήρα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα χρώματα στα ελαστικά της Dunlop

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα