• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #43
Το περιοδικό που σας βάζει "μέσα" στον κόσμο του MotoGP!
MOTOGP WORLD 12/06/2013 - 21:27

Το τεύχος #43 του περιοδικού MOTOGP WORLD κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα της Αθήνας, με δεσπόζουσα μορφή στο εξώφυλλο τον αναβάτη της Honda, Dani Pedrosa, ο οποίος κρατά γερά το προβάδισμα στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος!

 

Στην ύλη του συγκεκριμένου τεύχους θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τους τρεις τελευταίους αγώνες MotoGP σε Jerez, Le Mans και Mugello, αλλά και από το Πρωτάθλημα των SBK σε Assen και Monza.

 

"Συναγωνισμός μέχρις εσχάτων", είναι ο ταιριαστός τίτλος του ρεπορτάζ από τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη, με αναλυτική παρουσίαση των τεκταινομένων στις τέσσερεις κατηγορίες. Το ενδιαφέρον πολλών θα κεντρίσει το πολύ ωραίο άρθρο για τα ψαλίδια της RCV, αλλά και η τοποθέτηση του Mat Oxley αναφορικά με τις CRT του 2014, χρονιά που αναμένεται οι εν λόγω ομάδες να μικρύνουν περισσότερο τη διαφορά τους από τις πρωτότυπες!

 

Στο ένθετο "On The Road" οδηγούμε μια Honda RC30, τη μοτοσυκλέτα που πραγματικά έφερε τα πάνω κάτω, παραθέτοντας παράλληλα - 25 χρόνια μετά την παρουσίασή της - τη γνώμη των Fred Merkel, Carl Fogarty και άλλων αναβατών, για τη μνημειώδη superbike. Τέλος δοκιμάζουμε τη μικρή - αλλά πιο φιλική και διασκεδαστική για τον μέσο αναβάτη - Streetfighter 848 της Ducati!

 

Το νέο τεύχος #43 του περιοδικού μας κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αθήνας, μαζί με ένα ένθετο-έκπληξη για τα κράνη της Arai! Μην το χάσετε!

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #44

« Προηγούμενο άρθρο

Έλλη Making of...!

Χορηγοί