• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #44
Με κυρίαρχη μορφή τον Valentino Rossi!
MOTOGP WORLD 16/07/2013 - 17:43

Το νέο τεύχος του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα της Αθήνας και σύντομα θα βρίσκεται σε ολόκληρη την Ελλάδα!

 

Στο καινούργιο τεύχος του Ιουλίου, κυρίαρχη μορφή - δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά - ένας χαμογελαστός και ανανεωμένος Valentino Rossi, ο οποίος με υψωμένα τα χέρια πανηγυρίζει για τη μεγάλη του νίκη στο Assen της Ολλανδίας, μια νίκη που περίμενε σχεδόν τρία χρόνια να έρθει! Φυσικά υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες σε Καταλονία και Ολλανδία, με όλα τα παραλειπόμενα που δεν έδειξαν οι κάμερες, μέσα από τη διεισδυτική ματιά του συνεργάτη του περιοδικού, Mat Oxley!

 

Στις σελίδες του νέου μας τεύχους θα μπορείτε να διαβάσετε όλα τεκταινόμενα από το συναρπαστικό Πρωτάθλημα των SBK, με πλούσιο ρεπορτάζ από Donington Park, Portimao και Imola, τρεις αγώνες που έφεραν τα πάνω κάτω στο Πρωτάθλημα! Δεν λείπει και το αντίστοιχο άρθρο με τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα Μέγαρα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο! Αλλού, θα διαβάσετε τι ακριβώς "παίζει" με την Bridgestone και το νέο σλικ πίσω ελαστικό που σχεδιάζει, αλλά θα σας αποκαλυφθούν και τα μυστικά του McGuiness για το ΤΤ, με ξεναγό τον Mat Oxley!

 

Η ύλη του περιοδικού δεν εξαντλείται μόνο στους αγώνες, αντιθέτως το MOTOGP WORLD είναι και περιοδικό μοτοσυκλέτας, με την Honda CBR 500R (με ABS) να περνά από εξονυχιστικό έλεγχο στα χέρια του συνεργάτη μας, ενώ στις επόμενες σελίδες μπορείτε να διαβάσετε πως θα κάνετε την οδήγηση της (supersport) μοτοσυκλέτας σας απόλαυση, με το νέο D212 GP Pro της Dunlop! Τέλος, ταξιδέψτε μαζί με την Moto Guzzi California 1400 Touring σε μια μικρή απόδραση εκτός Αθηνών, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που σε κάνει να νιώθεις πραγματικά "ελεύθερος!"

 

Το νέο MOTOGP WORLD #44 κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αθήνας (σύντομα και στην υπόλοιπη Ελλάδα) με την ξεχωριστή ύλη του να σας προκαλεί να το αποκτήσετε! Μην το χάσετε!

 

Επόμενο άρθρο »

Το τεύχος #45 σε όλη την Ελλάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Stefania Making of...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα