• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αύριο θέλει προσοχή!
Lorenzo: Είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά...
Νέα 31/05/2013 - 19:52

O Valentino Rossi έδωσε στους οπαδούς του στις εξέδρες, αλλά και σε όσους τον είδαν από την τηλεόραση, κάτι για να πανηγυρίσουν, με την απόδοση του όσο και με τη δεύτερη θέση που κατέκτησε το απόγευμα, χάνοντας την πρωτιά για 0.034δ στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος διότι όλα μας πήγαν καλά σήμερα, ξεκινώντας δυνατά από την αρχή και μένοντας στη κορυφή", τόνισε ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής. "Είναι πολύ καλό για την ομάδα που είμαστε στην πρώτη και δεύτερη θέση και για την Yamaha που έχει τρεις μοτοσυκλέτες της στην κορυφή. Οι χρόνοι μας είναι καλοί, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για αύριο, διότι οπωσδήποτε οι αντίπαλοί μας θα βελτιωθούν πολύ. Πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και να βελτιωθούμε για να είμαστε πιο γρήγοροι και να παλέψουμε για μια καλή θέση στο grid".

 

Ο Lorenzo από την πλευρά του έρχεται στο Mugello με 17 βαθμούς διαφοράς από την κορυφή, συν την άσχημη εμφάνιση στην πίστα της Γαλλίας και αυτό ακριβώς ήθελε - και το κατάφερε - να αλλάξει από την πρώτη κιόλας στιγμή στην Ιταλία. Ο ίδιος αναθάρρησε με τη σημερινή του εμφάνιση και θεωρεί ότι η διαφορά από τις Honda μπορεί να μειωθεί, αλλά χρειάζεται προσοχή!

 

"Το πρωί ήταν βρεγμένη η πίστα και οι συνθήκες άσχημες και γι' αυτό επιλέξαμε να μην βγούμε με τα σλικ ελαστικά, διότι θεωρήσαμε ότι αυτό θα ήταν επικίνδυνο. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα για το στεγνό", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Από το ξεκίνημα οι αναβάτες της Yamaha είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και αυτό σημαίνει ότι η πίστα είναι ευνοϊκή για εμάς φέτος. Η απόδοσή μας ενδεχομένως να επηρεαστεί από την αλλαγή του καιρού αύριο και πρέπει να περιμένουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα είναι πιο δυνατοί. Για την ώρα όμως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και είμαι ικανοποιημένος".

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα πρόσφυσης για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Best of the rest!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα