• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Best of the rest!
Δύσκολο να κερδίσω τους Jorge και Valentino
Νέα 31/05/2013 - 19:20

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη δεύτερη θέση στο Le Mans κι ενδεχομένως θέλοντας να αποδείξει πολλά στα δυο εργοστάσια που πιθανότατα θα διεκδικήσουν την υπογραφή του στο τέλος της σεζόν, ο Cal Crutchlow έκανε μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση φέτος, στην πίστα του Mugello, κατακτώντας την τρίτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα.

 

Ο Βρετανός κράτησε χαμηλό προφίλ το πρωί, για να εντυπωσιάσει και πάλι το απόγευμα όταν και βρήκε αμέσως το ρυθμό του, χάνοντας μόνο από τις δυο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Yamaha.

 

'Κάναμε ένα θετικό ξεκίνημα στο Σ/Κ", τόνισε ο Crutchlow. "Είμαι χαρούμενος που είμαι στην τριάδα κι έχω ρυθμό κοντά με τους πρώτους. Το πρωί οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, αλλά ήμουν γρήγορος με τα βρόχινα και ικανοποιημένος με την αίσθηση της μοτοσυκλέτας μου. Το απόγευμα κατάφερα και μπήκα στην τριάδα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω τους Lorenzo και Rossi. Ο Jorge θέλει να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά εδώ και ο Valentino είναι προφανές ότι έχει μεγάλο κίνητρο μέσα στον εντός έδρας αγώνα του. Όπως και να έχει, είμαι και πάλι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους! Δεν νιώθω τελείως καλά σε κάποιες στροφές, αλλά γνωρίζω τη μοτοσυκλέτα μου και οι μηχανικοί μου έχουν κάποιες ιδέες για να με βοηθήσουν. Αύριο ενδεχομένως με τη βροχή που έχει προβλεφθεί, οι συνθήκες να είναι και πάλι δύσκολες, αλλά είμαι αισιόδοξος βάσει της δεύτερής μου θέσης στο Le Mans και της καλής αίσθησης που είχα το πρωί με τα βρόχινα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αύριο θέλει προσοχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Mugello: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα