• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα πρόσφυσης για Pedrosa
Marquez: Πήδηξα για να μην χτυπήσω χειρότερα!
Νέα 31/05/2013 - 20:12

Δραματική ήταν η πρώτη ημέρα της Honda στο Mugello, με τον Marc Marquez να πέφτει άσχημα στα μέσα περίπου της απογευματινής διαδικασίας και συγκεκριμένα στον 10ο γύρο του. Ο Ισπανός οδηγός σύρθηκε εμφανώς ζαλισμένος από την πτώση του, με το ιατρικό προσωπικό της πίστας να τον μεταφέρει με φορείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο Ισπανός έχει πρησμένο πιγούνι, μώλωπες σε ώμο, αγκώνα και χέρι, χωρίς όμως κάτι το σοβαρό που να τον κρατήσει μακριά από τις αυριανές διαδικασίες.

 

Marc Marquez: "Λίγο μετά το λόφο στην ευθεία, άρπαξα τα φρένα αλλά έχασα το μπροστινό. Προσπάθησα να το σώσω, αλλά η μοτοσυκλέτα με παρέσυρε προς τον τοίχο κι έτσι πήδηξα για να μην χτυπήσω. Χτύπησα δυνατά το πιγούνι μου και το λαιμό μου και παράλληλα έχω μερικούς μώλωπες στο δεξί μου ώμο, στο χέρι και στο πόδι, αλλά εκτός αυτών είμαι εντάξει. Και αυτό χάρη σε όλο το ιατρικό προσωπικό που έτρεξε μέσα για να με βοηθήσει. Τώρα πρέπει να ξεκουραστώ και να δω πως θα αισθάνομαι αύριο το πρωί".

 

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa είχε προβλήματα πρόσφυσης που δεν του επέτρεψαν να πιέσει για μια θέση μπροστά, ολοκληρώνοντας στην πέμπτη θέση, ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo.

 

Dani Pedrosa: "Σήμερα τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καλά για εμάς. Είχαμε πρόβλημα με την πρόσφυση, ειδικά στο πίσω μέρος και η μοτοσυκλέτα δεν ήταν στα καλύτερά της εξαιτίας αυτού. Παράλληλα δεν είχαμε και καλή αίσθηση με τα ελαστικά. Το πρωί η άσφαλτος της πίστας ήταν μισοβρεγμένη κι έτσι δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε κάποια δεδομένα. Πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά για αύριο".

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello ΕΔ2: Μάχη Lorenzo-Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αύριο θέλει προσοχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα