• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ2: Μάχη Lorenzo-Rossi!
Κοντά ο Crutchlow, σφοδρή πτώση Marquez, 4 Ducati στη 10άδα!
Νέα 31/05/2013 - 20:14

Γεμάτη αγωνία και πλούσιο θέαμα ήταν η διαδικασία των δεύτερων ελεύθερων για το MotoGP, με τις συνθήκες να έχουν βελτιωθεί - η πίστα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση - και τους αναβάτες να ρίχνουν κατά πολύ τους χρόνους τους, καθώς μάχονται για μια θέση στην πρώτη δεκάδα που θα τους δώσει το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2.

 

Τα δεύτερα ελεύθερα ξεκίνησαν με έναν αποφασισμένο Rossi να παίρνει κεφάλι στους χρόνους και να βελτιώνει συνεχώς την απόδοσή του, προς τέρψιν των πιστών οπαδών του στις κερκίδες της ιταλικής πίστας. Η μάχη που έδωσε - ειδικά στα τελευταία λεπτά - με τον Lorenzo ήταν δυνατή, με τους δυο τους να εναλλάσσονται συνεχώς στην πρώτη θέση, η οποία πήγε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή! Ο Jorge έγραψε 1:48.375 και πήρε την μπουκιά από το στόμα ενός εξαιρετικού Rossi, ο οποίος έμεινε πίσω του για μόλις 34 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Συγκλονιστική και η παρουσία του Cal Crutchlow, ο οποίος απαντά με τον τρόπο του στις πρόσφατες φημολογίες που αφορούν στο μέλλον του. Ο Βρετανός ήταν ο μόνος που κατάφερε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό των δυο πρώτων, ολοκληρώνοντας το 1-2-3 για την Yamaha με χρόνο στο 1:48.672! Ο Dani Pedrosa έμεινε χαμηλά και με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή, αποδεικνύει ότι πρέπει σύντομα να βρει την απάντηση στην πρωτοκαθεδρία των Yamaha. Ο έτερος των fantastic 4, Marc Marquez, είχε μια σφοδρή αλλά και περίεργη πτώση στην ευθεία της εκκίνησης/τερματισμού, όταν κι έπεσε με 320χαω, ενώ ελάχιστα πριν είχε σημειώσει την υψηλότερη τελική: 342χαω! Ο λόγος που έχασε τον έλεγχο δεν έγινε γνωστός και ο νεαρός Ισπανός σύρθηκε άσχημα στην πίστα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό εκτός από ένα δυνατό χτύπημα στο σαγόνι του.

 

Η άνοδος της Ducati συνεχίζεται, με τους κόκκινους να πανηγυρίζουν για τέσσερεις μοτοσυκλέτες τους στην πρώτη δεκάδα! Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Nicky Hayden, στην τέταρτη θέση, ο οποίος άφησε πίσω του τον Iannone - στην έκτη θέση - για μόλις 90 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Στο τέλος της διαδικασίας ο Andrea Dovizioso κατάφερε να ανέβει στην 7η θέση, αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον Stefan Bradl. Ο Randy de Puniet πάνω στην αδύναμη ART του κατάφερε να επικρατήσει του ομόσταυλού του αλλά και αναβατών όπως, Bautista, Smith και Spies, παίρνοντας την ένατη θέση! Την δεκάδα έκλεισε ο Michele Pirro πάνω στην πειραματική του Desmosedici.


Με κλικ στο συνοδευτικό μας αρχείο, μπορείτε να δείτε τους χρόνους και τις τελικές!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα πρόσφυσης για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA