• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ1: Pedrosa, Lorenzo, Rossi κοντά
Οι 9 πρώτοι οδηγοί σε 8 δέκατα!
Νέα 17/05/2013 - 12:25

Ο Dani Pedrosa έδειξε πολύ δυνατός στην μέση του 45λεπτου των Ελεύθερων Δοκιμών 1, αλλά στο τέλος οι Yamaha των Lorenzo & Rossi βρήκαν τις ρυθμίσεις να κλείσουν την ψαλίδα της διαφοράς και τελικά ο Ισπανός με την Μ1 είναι 2ος μόλις 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον συμπατριώτη του, ενώ ο Ιταλός με τη δική του Μ1, υστερεί 293 χιλιοστά. 

Ο 4ος της γρήγορης παρέας, ο 20χρονος Marc Marquez έμεινε κάπως πιο πίσω, στην 7η θέση, με διαφορά 525 χιλιοστά, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς σίγουρα θα μάθει καλύτερα την πίστα με τόσο δυνατή μοτοσυκλέτα και θα βρεθεί κοντύτερα στη συνέχεια.

 

Ευχάριστη έκπληξη για την Ducati η 4η και 5η θέση των Hayden & Dovi, που άφησαν πίσω τους τον Cal Crutchlow που είχε κάποια προβλήματα με το πίσω μέρος της δικιάς του δορυφορικής Μ1.

Ο Bautista και πάλι μπροστά από τον Bradl, ενώ στη μάχη των CRT o Hector Barbera επικράτησε του Espargaro στην 10η θέση.

Οι δύο δορυφορικές Ducati των Iannone & Pirro ένμειναν στις θέσεις 12 & 13.

 

Στον τομέα της τελικής ταχύτητας ο Pedrosa σημείωσε 308.5χλμ/ώρα, ο Lorenzo 307.5, o Dovizioso 305.6 και η πρώτη CRT, η FTR-Kawasaki του Barbera 289.3.

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Έδωσαν τα χέρια Marquez-Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Le Mans: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα