• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έδωσαν τα χέρια Marquez-Lorenzo
Αφήνουν πίσω τους το συμβάν στην Jerez
Νέα 17/05/2013 - 12:32

Το μεγαλύτερο θέμα στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου (βλ. εδώ) ήταν το περιστατικό με τους Marquez και Lorenzo στην τελευταία στροφή της Jerez, ένα γεγονός που και οι δυο τους αφήνουν πίσω τους, δίνοντας τα χέρια χαμογελαστοί, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία!

 

"Η γνώμη μου; Συνεχίζω να πιστεύω ότι η κίνηση στην Jerez ήταν πολύ επιθετική", ξεκίνησε να λέει ο Lorenzo. "Δεν έχω τίποτα ενάντια στον Marc, είναι νέος και όταν είσαι νέος οφείλεις να προσπαθήσεις αν δεις το κενό. Πάντως κατά τη γνώμη μου έπρεπε να επιβληθεί το μίνιμουμ των βαθμών, μια κίτρινη κάρτα, κάτι. Σ' έναν αγώνα ενδεχομένως να ακουμπήσεις έναν αναβάτη, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό όταν τον χτυπάς. Προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να επιβληθεί μια μικρή ποινή". Τη δική του οπτική έδωσε και ο Marquez: "Για μένα ισχύει ό, τι είπα στην Jerez. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στην αρχή αλλάζει το πράγμα, αλλά στο τέλος... έτσι είναι οι αγώνες! Υπάρχει ένα όριο, αλλά στον τελευταίο γύρο, στην τελευταία στροφή, αν δω ένα κενό θα προσπαθήσω. Οκ, φρέναρα λίγο πιο αργά σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο, αλλά αυτό συμβαίνει κάποιες φορές".

 

Επιγραμματικά, μπορείτε να διαβάσετε τι είπαν οι υπόλοιποι αναβάτες που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

 

Dani Pedrosa: "O Jorge δεν έκλεισε την πόρτα ως όφειλε στον τελευταίο γύρο και ο Marquez ίσως προσπάθησε πιο σκληρά απ' ότι έπρεπε... κι έτσι κατέληξαν στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα. Μου έχουν τύχει κι εμένα παρόμοια περιστατικά και πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε μ' αυτό, γιατί δεν είναι ξεκάθαρο πότε έχεις ποινή και πότε όχι".

 

Valentino Rossi: Marc ήταν πολύ επιθετικός από την αρχή του αγώνα... προσωπικά πιστεύω ότι αυτά γίνονται στην τελευταία στροφή ενός αγώνα και το σημείο εκεί στην Jerez είναι κλασικό για προσπεράσεις... αυτά συμβαίνουν στην τελευταία στροφή".

 

Cal Crutchlow: "Το συμβάν δεν επηρέασε τον αγώνα μου κι έτσι δεν έχω να πω πολλά. Είναι δύσκολο να πεις πότε ξεφεύγει μια κατάσταση, που ακριβώς είναι το όριο. Η κίνηση του Marquez ξεπέρασε αυτό το όριο; Δεν γνωρίζω. Κατανοώ τη θέση του Lorenzo αλλά και του Marquez. Οπωσδήποτε υπάρχει ένα όριο, αλλά κανείς δεν έπεσε, κανείς δεν τραυματίστηκε και νομίζω ότι πρέπει να ξεχαστεί και να συνεχίσουμε με το Πρωτάθλημα".

 

Randy de Puniet: "Για μένα είναι 50/50. Ο Jorge ήταν μπροστά και άφησε την πόρτα ανοιχτή, ενώ ο Marquez ήταν πίσω και φρέναρε πιο αργά. Ήταν επιθετική κίνηση αλλά μιλάμε για έναν αγώνα και το παλληκάρι παλεύει για τον Τίτλο. Ήταν ένα απλό αγωνιστικό συμβάν, τίποτα δεν έγινε".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Le Mans: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ1: Pedrosa, Lorenzo, Rossi κοντά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα