• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Le Mans: ΕΔ1
Δυνατός ο Vinales, 19ος ο Σίσσης
Νέα 17/05/2013 - 11:19

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Moto3, Maverick Vinales, ήταν αυτός που στο τελευταίο λεπτό έκανε έναν πολύ γρήγορο γύρο κι έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση των ΕΔ1, που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην Γαλλία. Πίσω του, στη δεύτερη θέση, βρέθηκε ο Alex Rins, με τον Jonas Folger να κλείνει την πρώτη τριάδα.

 

Η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε σε στεγνή πίστα, παρά το γεγονός ότι για μερικά λεπτά έπεσαν μερικές ψιχάλες στη γαλλική πίστα. Ο Maverick Vinales σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:45.018, αφήνοντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον συμπατριώτη του Alex Rins. Folger και Salom ήταν οι τελευταίοι που έμειναν σε απόσταση ενός δευτερολέπτου από τον ταχύτατο Ισπανός της Team Calvo, με τον Niccolo Antonelli να κλείνει την πρώτη πεντάδα, αλλά να μένει 1,3δ πίσω από την κορυφή.

 

Στην επόμενη θέση συναντάμε τον Niklas Ajo, με τον Romano Fenati να πλασάρεται στην έβδομη θέση, μπροστά από τους Kornfeil και Khairuddin. Τη δεκάδα έκλεισε ο Danny Webb. Ο Σίσσης δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 19η θέση στα πρώτα ελεύθερα, ψάχνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του που θα του επιτρέψουν να είναι πιο ανταγωνιστικός στη συνέχεια. Ο νεαρός αναβάτης της Red Bull KTM Ajo είχε την υψηλότερη τελική ταχύτητα - με 214,8 - ωστόσο η διαφορά του από τον πρώτο είναι στα 2,8δ.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ1: Pedrosa, Lorenzo, Rossi κοντά

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα