• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez test3: Με βροχή ξεκίνησε η μέρα
Μόνο 6 οδηγοί στην πίστα!
Νέα 25/03/2013 - 12:45

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η 3η και τελευταία μέρα στο τεστ της Jerez, αλλά και των χειμερινών δοκιμών του MotoGP, ξεκίνησε με βροχή, γεγονός που έχει απογοητεύσει αρκετούς οδηγούς και ομάδες, που ήθελαν να δοκιμάσουν κι άλλα πράγματα στο στεγνό, πριν φύγουν για το Κατάρ. Μόνο 6 οδηγοί έχουν μπει στην πίστα στις 11:30 το πρωί, οι Pirro, Smith, Corti, Hayden, Pesek & Staring.

O Alvaro Bautista με το αριστερό του χέρι λίγο πρησμένο (φωτ.2) δεν μπορούσε να καθίσει σωστά στη μοτοσυκλέτα, μόλις έβαλε το γάντι κι έτσι αποφάσισε να μην οδηγήσει καθόλου σήμερα. “Ήμασταν σε πολύ καλό δρόμο με την μπροστινή ανάρτηση χθες και κατέβαζα χρόνο συνέχεια, αλλά ήρθε η πτώση! Συμβαίνουν αυτά... Θα είμαι καλά για το Κατάρ και τώρα που βρέχει δεν χάνω και τίποτε”, είπε στον απεσταλμένο μας.

 

Από την πλευρά του ο δοκιμαστής της Ducati Michele Pirro επικεντρώνεται στις δύο πειραματικές μοτοσυκλέτες του (φωτ.3), με το διαφορετικό πλαίσιο και την περίεργη θέση της μπροστινής εξάτμισης και έχει εντυπωσιάσει με το χρόνο 1:47.708 που είναι εξαιρετικός για τέτοιες συνθήκες.

Ο Bradley Smith (φωτ.4) από την πλευρά του μπήκε από νωρίς στην πίστα και έχει κάνει ήδη 18 γύρους, αφού έχει 3 ζευγάρια ελαστικών στη διάθεσή του.

Ο Nicky Hayden θέλει να δοκιμάσει κάποια πράγματα στις ρυθμίσεις για βρεγμένο και είναι 2ος προς το παρόν.

Οι Corti, Staring & Pesek με τις CRT μοτοσυκλέτες τους, θέλουν χρόνο στην πίστα.

 

Επόμενο άρθρο »

H πειραματική Ducati GP13.2 ή GP14;

« Προηγούμενο άρθρο

Χαμηλούς τόνους ο Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα