• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμηλούς τόνους ο Dovizioso
Δυσκολεύτηκε στις γρήγορες στροφές ο Hayden
Νέα 25/03/2013 - 11:53

Ο Andrea Dovizioso θεωρεί ότι η 5η θέση που κατάφερε, τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Jerez, δεν λέει και πολλά, μιας και είναι ακόμα αρκετά πίσω από τους αντιπάλους του. Αναμφίβολα βέβαια, η επίδοσή του αυτή είναι αρκετά ενθαρρυντική, ειδικά αν τη συγκρίνει κανείς με την αντίστοιχη παρουσία των Ducati στην Μαλαισία. Παρ' όλα αυτά, ο Ιταλός άσος επιλέγει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, τονίζοντας ότι λίγα έχουν επιτευχθεί, μιας και είναι ακόμα πίσω από το στόχο του.

 

"Κοιτώντας το αποτέλεσμα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι 7/10 δεν είναι άσχημα, αλλά δεν πρέπει να μένουμε στους χρόνους, διότι αύριο θα είναι πιο στεγνή η πίστα και αυτοί θα πέσουν", τόνισε ο αναβάτης της Ducati. "Σήμερα δοκιμάσαμε πολλά με το στήσιμο και είμαι περίεργος να δω τι θα καταφέρουμε αύριο. Όπως και να έχει, πρέπει να δουλέψουμε σε αρκετούς τομείς γιατί είμαστε ακόμα πίσω".

 

Από την πλευρά του, ο Nicky Hayden έμεινε στη δέκατη θέση, αδυνατώντας να βρει καλή αίσθηση στις γρήγορες στροφές. "Επιτέλους είχαμε μερικές ώρες καλές στην πίστα, η οποία ήταν σε καλή κατάσταση - αν και φύσαγε - με τα επίπεδα πρόσφυσης να είναι ικανοποιητικά. Πάντως δυσκολεύτηκα στις γρήγορες στροφές με τον αέρα. Δοκιμάσαμε το διαφορετικό φέρινγκ και με βοήθησε με τον αέρα, ωστόσο εξαιτίας του αέρα δεν είχα καλή αίσθηση του μπροστινού. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, με θετικό το ότι το χέρι μου δεν με πόναγε στο στεγνό. Το ένιωθα κάπως αδύναμο, αλλά έβγαλα 35 γύρους χωρίς κάτι το απρόοπτο", εξήγησε ο Αμερικανός οδηγός.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez test3: Με βροχή ξεκίνησε η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Jorge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα