• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: “Παραλίγο να μην βγω!”
Με το τραυματισμένο μου πόδι ήταν εύκολο να πέσω
Νέα 21/10/2012 - 17:03

Ο Stoner, στον δεύτερο αγώνα του μετά την επιστροφή του στην δράση, ξεκίνησε προσεκτικά τον αγώνα, αλλά όταν άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό του ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, άρχισε να μειώνει την διαφορά του από τον Lorenzo, λίγο πριν ο αγώνας διακοπεί για λόγους ασφαλείας.

 

Ο Αυστραλός αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να μην βγει έξω στον αγώνα, δεδομένου ότι δεν ήθελε να ρισκάρει μια πτώση… «Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν πολύ κοντά στο να μην βγω έξω καθόλου για τον αγώνα!», τόνισε ο Casey. «Με το τραυματισμένο μου πόδι είναι πολύ εύκολο να πέσεις και αν χτύπαγα θα σήμαινε αυτομάτως το τέλος της σεζόν για μένα. Έτσι προσπαθώ να αποφεύγω τις διαδικασίες στο βρεγμένο και να παραμένω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση… το καλύτερο για εμάς είναι να οδηγούμε στο στεγνό».

 

Στην συνέχεια ο Stoner δήλωσε ότι δεν ένιωθε πολύ σίγουρος στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είχε καμμία τύχη στο να ακολουθήσει τον ταχύτατο ρυθμό των δυο μπροστά του, τουλάχιστον για το πρώτο μέρος του αγώνα… «Στο ξεκίνημα είχα μηδενική εμπιστοσύνη! Δεν είχα οδηγήσει στο βρεγμένο εδώ και πολύ καιρό. Απλά προσπαθούσα να μένω μπροστά από τους άλλους, να φρενάρω αργά και να έχω καθαρές εξόδους. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό των Pedrosa και Lorenzo στην αρχή του αγώνα. Καθώς περνούσε η ώρα, αποκτούσα εμπιστοσύνη για να πιέσω παραπάνω και μόλις ξεκίνησε η βροχή.... ε, είναι σαν να έπαιζα εντός έδρας! Όταν βρέχει δυνατά έχουμε – συνήθως – καλύτερο ρυθμό από τους υπόλοιπους. Μιλώντας απολύτως ειλικρινά, αν ο αγώνας συνεχιζόταν θα είχαμε αρκετές πιθανότητες για νίκη! Αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι και πρέπει να ζήσουμε με αυτό… όπως και να ‘χει, ήταν ωραία που ένιωσα για λίγο ανταγωνιστικός και πάλι!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σωστά διακόπηκε ο αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: “Απίστευτη νίκη!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα