• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σωστά διακόπηκε ο αγώνας!
Σε αυτές τις συνθήκες μπορεί να πέσεις σε κάθε στροφή
Νέα 21/10/2012 - 17:33

Ο Valentino Rossi παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η απόφαση να διακοπεί ο σημερινός αγώνας, με εφτά γύρους να απομένουν, ήταν η σωστή. Ο σταρ της Ducati, ο οποίος τελικά πήρε την 5η θέση πίσω από τον Hayden, έδινε την μάχη του με τους Stoner-Dovizioso για την τρίτη θέση του βάθρου, όταν ένα πρόβλημα με την ζελατίνα του κράνους του, τον έκανε να χάσει έδαφος.

 

Παρά το ότι ο ίδιος θα προτιμούσε να διεξαχθεί ο αγώνας και να ολοκληρωθούν και οι 20 γύροι του, ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής χαρακτήρισε ορθή την απόφαση για την διακοπή του. «Φυσικά ήθελα να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά υπήρχε πράγματι πάρα πολύ νερό…», δήλωσε ο Vale «Θεωρώ ότι η απόφαση για να διακοπεί ο αγώνας ήταν σωστή, διότι σε τέτοιες συνθήκες μπορείς να πέσεις σε κάθε στροφή!»

 

«Κάναμε καλό αγώνα και μπήκα δυνατά παρά το γεγονός ότι ξεκίνησα αρκετά πίσω, στην τέταρτη σειρά… στην συνέχεια κατάφερα να είμαι πολύ γρήγορος», πρόσθεσε «Ήμουν κοντά στον Dovizioso και στον Stoner, όταν δυστυχώς άρχισα να έχω προβλήματα με την ζελατίνα του κράνους και – σε αυτές τις συνθήκες, με χαμηλό φωτισμό και τόσο πολύ νερό – ήταν πολύ δύσκολο…»

 

Ο Vale πίστευε ότι θα μπορούσε να έρθει τέταρτος, αλλά ένα λάθος στην στροφή όπου έπεσαν οι Dovizioso, Spies και Bradl δεν του επέτρεψε κάτι καλύτερο. «Έκανα ένα λάθος στην 7η στροφή και ήμουν τυχερός που δεν έπεσα, διότι εκεί έπεσαν οι Dovizioso, Spies και Bradl!», υπογράμμισε. «Αν δεν έκανα το λάθος αυτό, θα μπορούσα να τερματίσω τέταρτος διότι – ειλικρινά – ο Stoner ήταν πιο γρήγορος… σε γενικές γραμμές πάντως δεν πήγαμε άσχημα!»

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Μέγαρα SS: Ο Συνιώρης 1ος, ο Παναγιωτόπουλος Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: “Παραλίγο να μην βγω!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα