• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC SS6: Νικητής ο Rodrigues!
Φεύγει με χαμόγελα το HRC από το Μαρόκο
Νέα 21/10/2012 - 14:16

Ο Helder Rodrigues νίκησε στην τελευταία ειδική, χτες Σάββατο, του ράλλυ στο Μαρόκο, αφήνοντας πίσω του τους Pedrero και Despres, με τον τελευταίο να είναι ο νικητής του συγκεκριμένου ράλλυ για το 2012.

 

Σε γενικές γραμμές, και παρά το τεχνικό πρόβλημα του Πορτογάλου στην 4η ειδική που τον ανάγκασε να βγει εκτός αγώνα, την ώρα που προηγούνταν στην γενική κατάταξη, το HRC αφήνει με ικανοποίηση το Μαρόκο, με καλή παρουσία και των πέντε αναβατών του. Ο επόμενος αναβάτης της Honda, μετά τον Rodrigues, ήταν ο 23χρονος Sunderland, ο οποίος ήταν πολύ καλός και τερμάτισε στην 4η θέση χτες, ενώ φιγουράρει στην 10η θέση της γενικής. Ο Βρετανός είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές στο ράλλυ του Μαρόκου, φεύγοντας όμως με φανερή ικανοποίηση τόσο για την μοτοσυκλέτα του, όσο και για την ομάδα του.

 

Ο Βραζιλιάνος, Felipe Zanol, ο οποίος ήταν στην 4η θέση μετά τις τέσσερεις πρώτες ειδικές, συνέχισε να αποκτά πολύτιμη εμπειρία με το σύστημα πλοήγησης (CAP) που είναι διαφορετικό από το αντίστοιχο που ήξερε στην πατρίδα του. Χτες ολοκλήρωσε στην 12η θέση και πλασαρίστηκε στην 7η της γενικής. Ο Pizzolito ήταν σταθερός στο Μαρόκο και βελτιωνόταν από εδική σε ειδική, με τον Αργεντινό να τερματίζει 18ος στην 6η και να είναι 13ος στην γενική. Τέλος, καλή παρουσία στην πετρώδη και ορεινή 6η ειδική, είχε ο Campbell, με τον Αμερικανό να ολοκληρώνει στην 19η θέση και να είναι 18ος στην γενική.

 

Επόμενο άρθρο »

Τυχερός ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Καταπληκτικός Pedrosa στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα