• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3, ΕΔ2: Ο Rossi ταχύτερος!
Ελαφρά βελτιωμένος ο Σίσσης, 29ος
Νέα 01/06/2012 - 15:40

Ο νικητής του Le Mans, Louis Rossi, ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του 5ου γύρου του Πρωταθλήματος, σημειώνοντας χρόνο 1.52.624, αφήνοντας πίσω του τον Vinales, με διαφορά λίγο πάνω από 1/10! Λίγο πίσω τους ήταν ο Sandro Cortese, δείχνοντας δυνατός και υποσχόμενος μια πολύ καλή μάχη στον αγώνα της Κυριακής.

 

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Oliveira, με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο, με τον Πορτογάλο να δείχνει σε καλή κατάσταση. Στην 5η θέση βρίσκουμε τον ανεβασμένο Kent, ο οποίος αρχίζει να δείχνει τις δυνατότητές του. Ο Fenati, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με την πίστα αυτή, ήρθε έκτος, αγωνιζόμενος εκεί στο παρελθόν.

 

Στην 7η θέση, προς ευχαρίστηση των Ισπανών φιλάθλων, συναντάμε τον Faubel ο οποίος θέλει να δώσει την δική του μάχη μπροστά στο κοινό της πατρίδας του. Τον ακολουθεί ο Khairuddin στην 8η και ο Salom στην 9η θέση, ενώ ο Masbou ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα των οδηγών της Moto3.

 

Ο Θανάσης ήταν ελαφρώς βελτιωμένος, αλλά χωρίς να ξεχωρίσει, μένοντας και πάλι χαμηλά για τις δυνατότητές του. Μετά το πρόβλημα με τον κινητήρα που αντιμετώπισε ο Σίσσης στα πρώτα ελεύθερα, το απόγευμα κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του σχεδόν ένα δευτερόλεπτο (1.55.923) και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στα 3.2 Στις θέσεις, τον βρίσκουμε στην 29η της λίστας.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Fenati-Vinales κοντά στους σεισμοπαθείς!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2, ΕΔ1: O Luthi 1ος με ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα