• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2, ΕΔ1: O Luthi 1ος με ρεκόρ!
Μόλις 12ος ο Marquez!
Νέα 01/06/2012 - 13:54

Ο Luthi συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στo Le Mans, κατακτώντας την πρώτη θέση στα πρώτα ελεύθερα στην Καταλονία με χρόνο 1.46.597 -  κατά 2/10 καλύτερος από τον αντίστοιχο που είχε σημειώσει πέρυσι ο Bradl! - με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον δεύτερο ταχύτερο Espargaro. O Καταλανός οδηγός θα πιέσει για την νίκη στον εντός έδρας αγώνα, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσει και την πρωτοπορία του στην βαθμολογία. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Redding, ο οποίος δείχνει ικανός να ανέβει και πάλι στο βάθρο, όπως και στην Γαλλία.

 

Ο Mike Di Meglio είχε καλό ρυθμό και πλασαρίστηκε τέταρτος, μπροστά από τον Mika Kallio. Στην έκτη θέση ολοκλήρωσε ο νεοφερμένος Johann Zarco, ο οποίος δείχνει ότι ξεπέρασε την πτώση του στο Le Mans και βελτιώθηκε στο στεγνό.

 

Ο Rabat είναι 7ος, με τον De Angelis να τον ακολουθεί. Ο τελευταίος ήταν και ο πρωταγωνιστής ενός ωραίου σωσίματος. Πάρα πολύ κοντά του, στην 9η θέση, βρίσκεται ο Aegerter, ενώ ο Corti – ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο στο Le Mans– συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα αναβατών.

 

Το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Marc Marquez, ο οποίος αγωνίζεται μέσα στην πατρίδα του και μπροστά στους φιλάθλους του, ήταν 1.4 δευτ. πίσω από τον πρωτοπόρο, τερματίζοντας 12ος στην σχετική λίστα!

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας τα αποτελέσματα

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3, ΕΔ2: Ο Rossi ταχύτερος!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Θέλω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα