• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Νόμιζα ότι ο Rossi είχε νευριάσει!
Αυτό ισχυρίζεται ο Ισπανός που δεν έδωσε το χέρι του στον Vale
Νέα 04/05/2012 - 17:53

Ένα περιστατικό που δεν έλαβε ιδιαίτερη έκταση, διαδραματίστηκε στην πίστα της Jerez στον προηγούμενο γύρο του Πρωταθλήματος. Ο Valentino Rossi, με το τέλος του αγώνα και μετά από την δυναμική του μονομαχία με τον Hector Barbera, έτεινε το χέρι φιλικά στο τελευταίο ο οποίος την πρώτη φορά τον αγνόησε παντελώς! Όπως δήλωσε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής: «…με την δεύτερη φορά μου έσφιξε το χέρι

 

Από την πλευρά του, ο Ισπανός σχολίασε ότι «για να είμαι ειλικρινείς, δεν κατάλαβα στην αρχή ότι ο Valentino μου πρόσφερε το χέρι του… βγαίναμε από την πρώτη στροφή και νόμιζα ότι είχε νευριάσει με κάτι…»

 

Στην συνέχεια δεν έδειξε να τον ενόχλησε ιδιαίτερα το περιστατικό: «όχι, δεν νιώθω ενοχές… και στο Κατάρ δεν έκανα κάτι κακό και πάλι ήταν νευριασμένος μαζί μου!» Την δεύτερη φορά βέβαια, ο Ισπανός ανταπέδωσε την χειραψία… «Αμέσως μόλις συνειδητοποίησα τι ήθελε να κάνει, του έσφιξα το χέρι. Είναι πάντοτε ευχάριστες οι μονομαχίες μαζί του και προσδίδουν νόημα στον αγώνα. Πέρασα πολύ ωραία. Και ποιος δεν θα ήθελε να σφίξει το χέρι του; Είναι ο ήρωας όλων…!»

 

Διπλωμάτης ο Barbera στις δηλώσεις του... γράψτε μας την δική σας γνώμη στην σελίδα μας στο facebook

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Δεν έχω σκεφτεί καν να αποχωρήσω!»

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril ΕΔ2: O Stoner δυνατός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα