• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Δεν έχω σκεφτεί καν να αποχωρήσω!»
Αρνείται κατηγορηματικά τις πρόσφατες φήμες
Νέα 04/05/2012 - 17:54

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τις πρόσφατες φήμες που ήθελαν τον Casey Stoner να αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς, απογοητεύοντας τους οπαδούς του. Ο ίδιος ο Αυστραλός, όμως, λίγο πριν τον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος στο Estoril, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο: «Αλήθεια, δεν ξέρω από πού προέρχονται τέτοιες ιδέες… υπήρχαν ήδη φήμες για αποχώρησή μου το 2010, όταν ήμουν στην Ducati, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ό,τι θέλουν!»

 

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει, όπως ακριβώς συμβαίνει και με άλλους αναβάτες, αλλά νομίζω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μερικά ακόμα χρόνια. Όταν έρθει η ώρα να σταματήσω, θα το συζητήσω με την γυναίκα μου την Adriana, και μαζί θα αποφασίσουμε. Αλλά αυτό θα συμβεί όταν έρθει η ώρα και όχι προηγουμένως. Για την ώρα δεν έχω σκεφτεί καν την αποχώρηση!»

 

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, έχουν ήδη ξεκινήσει από πέρυσι, όπως σημείωσε ο Αυστραλός της Honda: «Έχω δεχτεί προσφορά δύο ετών ήδη από πέρυσι. Δεν μου αρέσει να συζητώ αυτά τα πράγματα, αλλά για την ώρα θα προτιμούσα συμβόλαιο ενός έτους».

 

Όσο για τις χρηματικές απολαβές; «Δεν υπάρχει λόγος να κρύβουμε ότι τα χρήματα είναι ένας σημαντικός παράγοντας και αυτά κρατούν πολλούς στο Πρωτάθλημα, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετό… Είναι τα αποτελέσματα που σε κρατούν εδώ!»

 

Ποιος είναι ο μόνος λόγος που ίσως έκανε τον Stoner να αποσυρθεί πρόωρα; «Δεν μου αρέσει που αλλάζουν συνεχώς τους κανόνες. Προκαλούν μόνο σύγχυση και αντί να μειώσουν το κόστος, το εκτοξεύουν! Προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα πιο συναρπαστικά, αλλά οι αλλαγές στους κανονισμούς δεν βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι καλύτερα να έχουμε σταθερότητα. Έχω μια ιδέα: ας αφήσουμε τους κινητήρες στα 1000cc, το βάρος στα ίδια επίπεδα και ας δώσουμε σε όλους δυο περισσότερα λίτρα καύσιμο. Τότε θα είναι οι αναβάτες που θα κάνουν την διαφορά!»

 

Ειλικρινείς και ευθείς όπως πάντα ο Αυστραλός. Γράψτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook.

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Moto2, ΕΔ2: Τα ηνία στον Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Barbera: Νόμιζα ότι ο Rossi είχε νευριάσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα