• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Πρέπει να φτιάξουμε το arm pump
Πολύ σημαντικό να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα
Νέα 03/05/2012 - 13:40

Λίγο πριν ταξιδέψει πίσω στην Ελβετία, ο Casey Stoner σε δηλώσεις του υπογράμμισε την σημασία που έχει η επίλυση του προβλήματος arm pump που αντιμετωπίζει στο χέρι του. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν που ανάγκασε τον Αυστραλό Πρωταθλητή να τερματίσει τρίτος στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, ενώ στην Jerez – την περασμένη Κυριακή – ο Stoner έδειξε ότι ξεπέρασε το θέμα αυτό, επικρατώντας στον αγώνα της Κυριακής.

 

Με λίγες ημέρες να απομένουν μέχρι τον επόμενο γύρο στην πίστα του Estoril, ο Stoner δηλώνει ικανοποιημένος με την ομάδα του αλλά επισημαίνει ότι επιβάλλεται να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 

«Μια γρήγορη επίσκεψη στην Ελβετία και στην συνέχεια έχουμε το Grand Prix της Πορτογαλίας», σχολίασε. «Μετά την νίκη μας στην Jerez, ανυπομονώ να πάμε στο Estoril εκεί όπου ευελπιστώ ότι θα διατηρήσουμε την απόδοση που είχαμε στους δυο προηγούμενους αγώνες, όπου είχαμε πολύ καλό ρυθμό»

 

«Βέβαια, πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε το θέμα με το arm pump, διότι μας κρατά πίσω και είναι απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να το επιλύσουμε πριν την Jerez. Είχαμε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα στο Estoril στο παρελθόν, έκανα την πρώτη μου νίκη στα 250cc εκεί, έτσι στόχος μου είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Θα ήταν εξαιρετικό αν είχαμε και καλύτερο καιρό το Σ/Κ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Η Coca Cola αρνείται εξαγορά της Monster

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η μάχη συνεχίζεται στο Estoril!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA