• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Coca Cola αρνείται εξαγορά της Monster
Πολλά όμως παίζονται κάτω από το τραπέζι!
Νέα 03/05/2012 - 14:28

Όπως διαβάσαμε στο inquisitr.com, η Coca Cola αρνήθηκε και επισήμως οποιαδήποτε ανάμειξη με την Monster. Ωστόσο, όπως το παρελθόν έχει αποδείξει πολλάκις, η άρνηση είναι ισοδύναμη με την αποδοχή, σε τέτοια θέματα!

 

Το κόστος της εξαγοράς, όπως φημολογείται, θα φτάσει τα 11 δις δολάρια και μια τέτοια συμφωνία θα έκανε την Coca Cola ενεργό παίκτη στην αγορά των energy drink, ενώ παράλληλα θα σηματοδοτούσε την δυναμική είσοδο της Coca Cola στο χώρο του MotoGP.

 

Θυμίζουμε ότι και πριν αρκετές ημέρες, γράφαμε για το ενδεχόμενο να φύγει ο Rossi (όταν είχε κάνει τις οργισμένες δηλώσεις μετά τον αγώνα του Κατάρ) και να κάνει την δική του δορυφορική ομάδα, με χορηγό την Coca Cola. Ωστόσο, τίποτα παραπάνω δεν έχει γίνει γνωστό από τότε. Βέβαια, πολλοί θα ισχυριστούν ότι είναι ενάντια στην πολιτική της Αμερικάνικης εταιρείας να χορηγεί επικίνδυνα αθλήματα, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την δυναμική παρουσία της στους αγώνες αυτοκινήτων NASCAR.

 

To ενδεχόμενο εμπλοκής της Coca Cola στο MotoGP θα αποτελέσει ανάσα ζωής για το Πρωτάθλημα που ταλαιπωρείται στην εξεύρεση σημαντικών χορηγιών. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση των καπνοβιομηχανιών, ένα κενό που δεν έχει καλυφθεί επάξια. Μια ακόμη σημαντική παράμετρος που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, είναι ότι αν η Coca Cola μπει στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό για τις ανταγωνίστριες εταιρείες, με πρώτη και καλύτερη την Red Bull. Η τελευταία έχει περιορίσει τις επενδύσεις της μόνο στις μικρότερες κατηγορίες, με εξαίρεση μερικά κράνη αναβατών του MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Τρομερή άνοδος για το motograndprix.gr τον Απρίλιο

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Πρέπει να φτιάξουμε το arm pump

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA