• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: "O Rossi θα τα πάει πολύ καλύτερα!"
"Δεν νομίζω ότι θα φύγει από την Ducati"
Νέα 20/04/2012 - 10:54

Οι δηλώσεις του Valentino Rossi μετά τον αγώνα στο Κατάρ, αναγκάζουν πολλούς να γράφουν άρθρα και να μιλάνε για το μέλλον του "Γιατρού" στην Ducati. Μερικοί θεωρούν ότι η ιταλική (ή καλύτερα ιταλο-γερμανική από προχτές) συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και μια νέα κατεύθυνση είναι απαραίτητη - και για τους δυο - για την επόμενη χρονιά.

 

Με τις πόρτες των άλλων δυο κατασκευαστών να φαίνονται ερμητικά κλειστές, η προσοχή στρέφεται στις δορυφορικές ομάδες, ή στην δημιουργία μιας ομάδας από την αρχή. Ο πρώτος που έσπευσε να καθησυχάσει τα πράγματα ήταν ο ίδιος ο Rossi, ο οποίος δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην Ducati, ενώ το ίδιο πιστεύει και ο Herve Poncharal, ο ιδιοκτήτης της Tech 3:

 

"Όλοι μας ανησυχούμε για τους φίλους μας στην Ducati και για τον Valentino. Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον Rossi να υπογράψει σε άλλον κατασκευαστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει μαζί με αρκετών άλλων οδηγών στο τέλος της χρονιάς. Αν αποφασίσει να οδηγήσει μια δορυφορική Γιαπωνέζικη μοτοσυκλέτα, οι μόνες του επιλογές είναι η Tech 3, ο Gresini και η LCR. Αλλά και κάτω από αυτήν την πίεση και εν μέσω αυτής της έντασης, δεν είμαι σίγουρος ότι θα φύγει από την Ducati. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι, είμαι όμως πεπεισμένος ότι θα κάνει την ανατροπή και σε μερικούς αγώνες θα είναι πολύ, πολύ καλύτερος σε σχέση με το Κατάρ"

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: "Όχι στις αλλαγές των κανονισμών"

« Προηγούμενο άρθρο

Μηδέν στο πηλίκο για Ducati στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA