• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μηδέν στο πηλίκο για Ducati στο Mugello
Περισσότερη ώρα στο γκαράζ παρά στην πίστα...
Νέα 20/04/2012 - 10:10

Η τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών της Ducati στο Mugello δεν ήταν διαφορετική από την προηγούμενη, αφού - όπως είχαμε γράψει - ο καιρός ήταν και πάλι βροχερός κάτι που ανάγκασε τόσο τον Nicky Hayden όσο και τον Franco Battaini να περάσουν την περισσότερη ώρα τους στο γκαράζ της ομάδας, παρά έξω στην πίστα.

 

Ο Nicky μόλις που κατάφερε να δοκιμάσει μερικές ρυθμίσεις για στεγνό και βρεγμένο, αλλά σύμφωνα με τον αισιόδοξο Vittoriano Guareschi, o Preziosi έχει προσδιορίσει το πρόβλημα με την χρόνια υποστροφή - για την οποία συνεχώς παραπονιέται ο Vale - και δουλεύουν για να διορθώσουν το πρόβλημα, ενώ παράλληλα εργάζονται και σε νέα ηλεκτρονικά.

 

"Ήρθαμε εδώ για να αναπληρώσουμε λίγο από τον χαμένο χρόνο στις χειμερινές δοκιμές, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε", σχολίασε ο Nicky Hayden. "Είναι κρίμα διότι η Ducati μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ με μια αγωνιστικών προδιαγραφών GP12 και μαζί με όλη μου την ομάδα. Χτες βγήκαμε δυο φορές με σλίκ και οδηγήσαμε λίγο στο βρεγμένο, ενώ σήμερα έβρεχε, είχε πολύ κρύο και αέρα... συνθήκες που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Με δυο συνεχόμενους αγώνες, δεν υπήρχε νόημα να ρισκάρουμε να οδηγήσουμε στο βρεγμένο. Έχω μάθει στην καριέρα μου ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον καιρό, έτσι δεν υπάρχει και λόγος να παραπονιέμαι. Θα κοιτάξουμε τώρα τον επόμενο αγώνα στην Jerez"

 

"Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα ασταθείς στο Mugello", υπογράμμισε ο Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse, Filippo Preziosi "Προσπαθήσαμε να βελτιστοποιήσουμε την δουλειά μας κάνοντας μερικές δοκιμές στις ρυθμίσεις με τον Nicky, συμπεριλαμβανομένων και ρυθμίσεων για βροχή, με δεδομένο ότι έκανε πολύ λίγους γύρους στα πρώτα χειμερινά τεστ. Με τον Franco - ειδικά την πρώτη ημέρα που ήταν σχετικά καλή - κάναμε μερικές δοκιμές που θα είναι χρήσιμες για να ετοιμάσουμε αναβαθμίσεις για τον Vale και τον Nicky, για να δοκιμάσουν στο τεστ μετά τον αγώνα του Estoril. Ειλικρινά εύχομαι για ηλιοφάνεια στην Πορτογαλία!"

 

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: "O Rossi θα τα πάει πολύ καλύτερα!"

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: "Δύσκολος αγώνας στην Jerez"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA