• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ3
O Miller οδηγεί το 1-2 της εργοστασιακής Ducati
Νέα 03/09/2022 - 12:55

Ο Jack Miller σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini σε μια περίοδο δοκιμών που τροφοδοτήθηκε από σημεία βροχής. Οι αναβάτες έτρεχαν με σλικ ελαστικά Michelin καθ' όλη τη διάρκεια και ο Miller έφτασε στο 1:31.296. Η πρώτη τριάδα κατακλύστηκε από Ducati στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου με τον Francesco Bagnaia να είναι δεύτερος με 1:31.367 και τον Enea Bastianini να είναι τρίτος με το 1:31.517 που έκανε την Παρασκευή.

Ο Miller συμπλήρωσε συνολικά 30 γύρους με μεταχειρισμένα ελαστικά καθώς συγκέντρωσε δεδομένα πριν βάλει νέα μαλακά στο μπροστινό και πίσω μέρος της Desmosedici του για να σημειώσει το 1:31.296 μέσα στα τελευταία εννέα λεπτά των ΕΔ3. Ο Bagnaia έχασε ένα 1:31.515 στιγμές αργότερα λόγω παραβίασης των ορίων πίστας, αλλά κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση όταν σημείωσε 1:31.371 και στη συνέχεια 1:31.367 στα τελευταία τρία λεπτά με σκληρό μπροστινό και μαλακό πίσω. Θα χρειαστεί να διατηρήσει τον ρυθμό του στις κατατακτήριες, δεδομένης της ποινής τριών θέσεων στην σχάρα εκκίνησης που αντιμετωπίζει. 

Ο Bastianini έκανε 1:32.395 στις ΕΔ3, αλλά ο καλύτερός του γύρος παραμένει το 1:31.517 από τις ΕΔ2, το οποίο τον άφησε στην τρίτη θέση των συνδυασμένων χρόνων. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν ξεκινήσει την επίθεση στο χρόνο όταν ελαφρά βροχή έπεσε για λίγο στον τέταρτο τομέα, αλλά επίσης ξεπερνούσε τα όρια ξανά στο στεγνό. Τελικά πήρε την τέταρτη θέση στους συνδυασμένους χρόνους με 1:31.644, μία θέση πάνω από τον Alex Rins, ο οποίος έκανε 1:31.707. Ο Johann Zarco ήταν έκτος με τον χρόνο του από τις ΕΔ2 (1:31.837).


Το δίδυμο της Aprilia Racing, Maverick Viñales και Aleix Espargaro, πέρασε στις ΚΑΤ2 στην έβδομη και όγδοη θέση με 1:31.844 και 1:31.929 αντίστοιχα, ενώ υπήρξαν δράματα όσον αφορά το κλείσιμο της πρώτης δεκάδας. Με την καρό σημαία να κυματίζει και οι αναβάτες να ολοκληρώνουν τους τελευταίους γύρους τους, ο Franco Morbidelli ήταν 11ος, παρόλο που είχε τον ίδιο προσωπικό-καλύτερο χρόνο γύρου με τον Marco Bezzecchi στη 10η θέση, αλλά τελικά μπήκε στην δεκάδα όταν ο τελευταίος είδε τον γύρο του να ακυρώνεται λόγω κίτρινων σημαιών. Στη συνέχεια, ο γύρος του Jorge Martin ακυρώθηκε για τον ίδιο λόγο και υποβιβάστηκε στη 15η θέση, φέρνοντας τον Miguel Oliveira στην πρώτη 10άδα.

Ο Takaaki Nakagami είχε πτώση στην τρίτη στροφή που προκάλεσε την κίτρινη σημαία που κόστισε την είσοδο στις ΚΑΤ2 στον Bezzecchi, και ο Ιάπωνας αναβάτης δεν ήταν o μόνος που βρέθηκε στο έδαφος κατά τις ΕΔ3. Ο Remy Gardner ήταν ο πρώτος που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτα του στην 14η στροφή, πριν από μια πτώση για τον Fabio Di Giannantinio στην έκτη στροφή και για τον Pol Espargaro στην 15η στροφή. Πτώση είχε και ο Miguel Oliveira στα τελευταία στάδια. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA