• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ3
O Guevara ανεβαίνει στην κορυφή
Νέα 03/09/2022 - 11:41

Ο Izan Guevara σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής μετά από τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Moto3 στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini. Ο Ισπανός σημείωσε 1:41.459 κατά τη διάρκεια της δεύτερης εξόδου του για να τεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου, μπροστά από τον ταχύτερο της Παρασκευής, Dennis Foggia, και τον Stefano Nepa. 

Ο Foggia ήταν 0,382 δευτερόλεπτα μπροστά από τους υπόλοιπους στο τέλος των ΕΔ2, αν και η σχετική του έλλειψη ρυθμού το πρωί του Σαββάτου στο Misano ήταν κάπως συγκλονιστική, με τον Ιταλό να μην μπορεί να πάει πιο γρήγορα από ένα 1:42.141. Ο Nepa είχε μειώσει την διαφορά από τον Foggia στο μισό, προτού ο Guevara θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για το Σαββατοκύριακο, όταν έφτασε στο 1:41.459.


Στο τέλος, υπήρξε μια αδιέξοδη κατάσταση στο pit lane μεταξύ των μεγάλων ονομάτων της Moto3, με τους οκτώ κορυφαίους να μην βγαίνουν ξανά από τα pits έως ότου απέμεναν λιγότερα από τέσσερα λεπτά. Ακόμα και εκεί, πολλοί αναβάτες πήγαιναν αργά στην πίστα, ψάχνοντας κάποιο σημείο αναφοράς ή κάποιο κενό για να κάνουν τον γύρο τους.


Μόλις βγήκε η καρό σημαία είδαμε κάποιες σοβαρές αλλαγές στην κατάταξη. Ο Jaume Masia, ο οποίος προκάλεσε τον θυμό του Sasaki στα αρχικά στάδια, όταν περνούσε αργά από την 13η στροφή, πήδηξε από τη 16η στην τέταρτη θέση με 1:41.883. Αμέσως βρέθηκε μπροστά του ο Sasaki, με τον Ιάπωνα αναβάτη να κάνει 1:41.792 καθώς όλοι έφτασαν στη γραμμή τερματισμού μαζί. Έτσι οι Masia και Sasaki πήραν την τέταρτη και πέμπτη θέση στους συνδυασμένους. 

Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Andrea Migno, Deniz Öncü, Daniel Holgado, Ryusei Yamanaka και Tatsuki Suzuki.


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώνονται από τους Sergio Garcia, Carlos Tatay, John McPhee και Diogo Moreira. Ο Kaito Toba βρέθηκε 17ος στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου μετά από μια πτώση στην τέταρτη στροφή στα τελευταία στάδια. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

ο Alex Rins εξηγεί τον θυμό του προς τον κριτή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA