• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ3
O Alonso Lopez στην πρώτη θέση
Νέα 03/09/2022 - 13:20

Ο Alonso Lopez επανήλθε από μια πρόωρη πτώση για να βρεθεί στην κορυφή των ΕΔ3 στην Moto2 στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini. Ο αναβάτης της +Ego Speed ​​Up είχε μια πτώση στην τέταρτη στροφή, αλλά τελικά σημείωσε 1:36.107 στην τελευταία του έξοδο. Η διαφορά του Lopez είναι λίγο πάνω από δύο δέκατα του δευτερολέπτου από τους υπόλοιπους, με τον Jake Dixon δεύτερο και τον Aron Canet τρίτο.

Ο Celestino Vietti έθεσε το σημείο αναφοράς την Παρασκευή και το 1:36.573 του στις ΕΔ2 ήταν ακόμα ο καλύτερος χρόνος έως ότου ο Albert Arenas και ο Augusto Fernandez πέρσαν μπροστά, περίπου στα μέσα των ΕΔ3. Ο Arenas ήταν ταχύτερος με 1:36.379, ενώ ο Vietti είχε κλείσει την διαφορά μόλις στο ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, πριν ο Lopez κάνει την επίθεση του στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στη συνέχεια, ο Canet πέρασε στην δεύτερη θέση με 1:36.355, αλλά έχασε μια θέση όταν ο Dixon σημείωσε 1:36.310, με τον Arenas να εδραιώνεται στην τέταρτη θέση όταν βελτίωσε ελαφρώς τον χρόνο του σε 1:36.367.


Ο Vietti κατατάχθηκε πέμπτος και ο Fernandez έκτος με 1:36.386, με τη προσπάθεια του τελευταίου να ολοκληρώνεται πρόωρα όταν είχε μια πτώση στην 15η στροφή με οκτώ λεπτά να απομένουν. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Pedro Acosta, Fermin Aldeguer, Somkiat Chantra και Tony Arbolino. 


Επίσης, στην κορυφαία 14αδα των συνδυασμένων χρόνων, ήταν ο Mattia Pasini, ο Jorge Navarro, ο Ai Ogura και ο Filip Salac. Ο Ogura είχε μια πτώση στην πρώτη του έξοδο και συνέχισε να αγωνίζεται για ρυθμό, αλλά ήταν αρκετά γρήγορος για να φτάσει στις ΚΑΤ2 για 0,097 δευτερόλεπτα, η διαφορά του από τον Bo Bendsneyder που βρίσκεται στην 15η θέση. 

Ο Bendsneyder, ωστόσο, έπαιξε ρόλο στο να μην μπει ο Roberts στις ΚΑΤ2, ενώ ο ίδιος θα πρέπει να περάσει από τους αγωνοδίκες. Ο Roberts ήταν 16ος αλλά σε έναν γρήγορο γύρο, όταν πέρασε από τον Ολλανδό, ο οποίος πήγαινε αργά στην αγωνιστική γραμμή και αναγκάστηκε να σταματήσει την προσπάθειά του. Στη συνέχεια, μια κίτρινη σημαία για την πτώση του Pasini τον έκλεισε ουσιαστικά εκτός 14αδας. Οι Lopez, Ogura, Fernandez και Pasini αντιπροσώπευαν μόλις τις μισές πτώσεις κατά τη διάρκεια των ΕΔ3, με τον Keminth Kubo να πέφτει δύο φορές, ενώ ο Dixon , ο Zonta Van Den Goorbergh και ο Lorenzo Dalla Porta είχαν επίσης από μια πτώση. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA