• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ο Alex Rins εξηγεί τον θυμό του προς τον κριτή
Κατά την διάρκεια των ΕΔ2
Νέα 02/09/2022 - 22:17

Ο Alex Rins είχε μια πτώση σήμερα στην προτελευταία στροφή του Misano κατά τη διάρκεια των ΕΔ2.

Όταν οι τηλεοπτικές κάμερες γύρισαν σε αυτόν, ο Ισπανός εθεάθη να κουνάει τα χέρια του φωνάζοντας σε έναν από τους κριτές καθώς η μοτοσυκλέτα του απομακρυνόταν από τους υπολοίπους. 

Ο Rins είπε στα μέσα ενημέρωσης αργότερα ότι ο λόγος που ήταν θυμωμένος με τον κριτή ήταν επειδή είχε ανοίξει τον αερόσακο του αναβάτη της Suzuki, πράγμα που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να ξαναμπεί στην πίστα.

Αργότερα πήγε και ζήτησε συγγνώμη από τον κριτή για τις πράξεις του.

"Είχα ένα περιστατικό όταν έπεσα με τον κριτή", άρχισε ο Rins. "Πήγα ήδη να του μιλήσω. Ήμουν τόσο θυμωμένος γιατί συνήθως υπάρχουν δύο τύποι πτώσεων".

"Υπάρχει αυτή που χτυπάς δυνατά κάτω και ανοίγει ο αερόσακος. Και η άλλη είναι όταν ο αερόσακος δεν ανοίγει και μπορείς να ξαναμπεις στην πίστα μετά".

"Λοιπόν, στην περίπτωσή μου όταν έπεσα με 150 χλμ/ώρα, δεν ήταν βαριά σύγκρουση, ο αερόσακος δεν άνοιξε. Αλλά μετά ήρθε ο κριτής, με χτύπησε και μετά άνοιξε τον αερόσακο".

"Λοιπόν, για αυτόν τον λόγο ήμουν λίγο θυμωμένος μαζί του. Αλλά κατά τη διάρκεια των ΕΔ2 της Moto2 πήγα εκεί για να μιλήσω μαζί του και αυτό είναι όλο".

Η πτώση του στις ΕΔ2 άφησε τον Rins εκτός της δεκάδας που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2. Κινδυνεύει να πρέπει να περάσει από τις ΚΑΤ1 αύριο, εάν η αναμενόμενη βροχή φτάσει το πρωί του Σαββάτου κατά την διάρκεια των ΕΔ3.

Παρόλα αυτά, ο Rins πιστεύει ότι η Suzuki λειτουργεί καλά στο Misano.

"Είχαμε μια πολύ καλή μέρα", πρόσθεσε ο Rins. "Κρίμα για την πτώση γιατί μείωσε λίγο την πρόοδό μας. Δυσκολευόμουν να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα με το μεσαίο ελαστικό, αλλά όταν βάλαμε το σκληρό (μπροστά) ένιωσα πιο άνετα, αλλά έπεσα".

"Οι χρόνοι γύρων βγαίνουν, δεν θα έλεγα εύκολα, αλλά είναι καλοί και νομίζω ότι αν αύριο η βροχή δεν έρθει, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα μπούμε στις ΚΑΤ2".

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές προσωπικού στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA