• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Είναι μια μεγάλη απόφαση για μένα!
Θα δούμε τι θα γίνει σε μερικές εβδομάδες!
Νέα 11/09/2014 - 22:22

Ο νεαρός Βρετανός αναβάτης Scott Redding, έχει επαναλάβει επανειλημμένως ότι το 2015 θέλει να βρίσκεται σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και όχι στην OPEN κατηγορία.

Το μέλλον για τον Redding δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο μετά την παγκόσμια αποκλειστικότητα του motograndprix.gr και του περιοδικού MOTOGP WORLD ότι ο Jack Miller έχει υπογράψει με την LCR Honda, η μόνη βιώσιμη λύση για τον Redding φαίνεται να είναι η Marc VDS.

Ο ίδιος πάντως δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα για το μέλλον του, παρά την πίεση των δημοσιογράφων στη συνέντευξη τύπου στην πίστα του Misano, που ολοκληρώθηκε μερικές ώρες νωρίτερα.

«Συζητούνται πολλά κι εγώ πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου. Είμαι νέος και προσπαθώ να χτίσω το μέλλον μου. Είναι μια μεγάλη απόφαση για εμένα και θα δούμε τι θα γίνει σε μερικές εβδομάδες», σχολίασε ο Redding.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το έντονο ενδιαφέρον της Ducati για τον Βρετανό οδηγό, με τους ανθρώπους του εργοστασίου να κρατούν ανοιχτή ακόμα τη θέση του αντικαταστάτη του Andrea Iannone στην ομάδα της Pramac Racing.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πρέπει να το αποδεχτώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν μετανιώνω για την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα