• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πρέπει να το αποδεχτώ!
Όλοι έχουν άσχημες χρονιές...
Νέα 11/09/2014 - 22:36

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδεχτεί κανείς το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες ήταν πανίσχυρος και κέρδιζε στους οχτώ από τους 18 αγώνες της σεζόν και φέτος δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε μια νίκη μετά από 12 αγώνες.

Έτσι όμως έχει η κατάσταση για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος σχολίασε στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Misano ότι έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι φέτος διανύει - ειδικά στο πρώτο μισό - την πιο άσχημη χρονιά του στο MotoGP.

«Είμαι καλά. Όλοι έχουν άσχημες στιγμές και κακές χρονιές. Για μένα συμβαίνει φέτος και ειδικά στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να το παραδεχτώ κι ευτυχώς για εμάς έχουμε αρχίσει να βελτιώνουμε τα αποτελέσματά μας», σχολίασε ο Ισπανός της Movistar.

Μπορεί στο παρελθόν να έχει κυριαρχήσει στην πίστα του Misano, όμως ο Jorge Lorenzo γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό δεν θα παίξει κανένα ρόλο στο φετινό αγώνα. «Το παρελθόν δεν μου δίνει κανένα πλεονέκτημα για φέτος. Όλοι ξεκινούμε από το μηδέν».

«Δεν ξέρω γιατί μου πάει τόσο πολύ αυτή η πίστα. Ίσως είναι οι γρήγορες στροφές... ελπίζω πάντως να κρατήσω ζωντανή αυτή την παράδοση», πρόσθεσε ο Ισπανός άσος, ο οποίος δεν έχει πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση, από το 2007 όταν και η πίστα του Misano επέστρεψε στο ημερολόγιο αγώνων.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi μιλά για την αποχώρηση του Guareschi

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Είναι μια μεγάλη απόφαση για μένα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα