• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν μετανιώνω για την Ducati!
Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εμένα!
Νέα 11/09/2014 - 22:08

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο motogp.com (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ) ο Valentino Rossi φέρεται να δήλωσε ότι «...ήταν λάθος μου που πήγα στην Ducati», ωστόσο ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη τύπου πριν το Γύρο του Misano, ότι τα λόγια του παρεξηγήθηκαν.

«Ειλικρινά ποτέ δεν το λέω αυτό. Πάντα λέω ότι δεν μετανιώνω που πήγα στην Ducati , ειδικά επειδή ήταν πολύ σημαντικό να προσπαθήσω. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εμένα και αν κατάφερνα να κερδίσω - Ιταλός σε ιταλική μοτοσυκλέτα - θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό».

«Δυστυχώς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που ήλπιζα, αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα γι’ αυτήν μου την απόφαση. Όταν πήγα εκεί, η Ducati ήταν η πιο διαφορετική μοτοσυκλέτα στην οδήγηση, σε σχέση με την Μ1. Ειδικά η αίσθηση με το μπροστινό, αλλά και το ότι έπρεπε να την οδηγήσεις διαφορετικά».

«Προσπάθησα λοιπόν, μαζί με τον Filippo Preziosi να φτιάξουμε το πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε σε επιθυμητό επίπεδο. Πήραμε μερικά καλά αποτελέσματα, ειδικά στο βρεγμένο και στο στεγνό εδώ στο Misano, αλλά ποτέ δεν βρήκαμε τον τρόπο να τη βελτιώσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Είναι μια μεγάλη απόφαση για μένα!

« Προηγούμενο άρθρο

P.Espargaro: Έτοιμος για μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα