• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Τι συμβαίνει με τον Stoner;
O μεγαλύτερος χαμένος ο Dani Pedrosa!
Νέα 10/06/2012 - 14:10

Όπως πάντα, ο Carlo Pernat μοιράστηκε με το «αδελφό» ιταλικό site gpone.com, την δική του γνώμη για τον αγώνα στην Καταλονία, λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν…

 

«Θεωρώ ότι το σημαντικότερο πράγμα, πέρα από την νίκη του Jorge, ήταν ο Casey Stoner», ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός μάνατζερ. «Από τότε που δήλωσε ότι θα αποχωρήσει, έχουμε δει κάπως αδιάφορους αγώνες από αυτόν. Ενδεχομένως κάτι να σκέφτεται, κάτι να υπάρχει μέσα στο κεφάλι του. Όταν χάνει, είναι συνήθως πολύ νευριασμένος, αλλά την Κυριακή έδειχνε μια χαρά και ήρεμος!»

 

«Είναι επίσης αλήθεια ότι η Honda είχε θέμα με τα ελαστικά, πράγμα που δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος χαμένος ήταν ο Dani Pedrosa και από πλευράς των “μετοχών” του στην αγορά… ο Jorge απέδειξε και πάλι ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης στην σχάρα εκκίνησης. Είναι άγριος και δεν αφήνει ούτε ψίχουλο για τον ανταγωνισμό! Μου θυμίζει τον Valentino Rossi στις δόξες του! Επίσης, η Yamaha απέδειξε ότι είναι η μοτοσυκλέτα που όλοι κυνηγούν να κερδίσουν. Τέλος, ας προσέξουμε και τον Dovizioso. Αποδεικνύει ότι του αξίζει μια εργοστασιακή Yamaha, ενώ και οι Γιαπωνέζοι χρειάζονται έναν οδηγό που να μπορεί να στήσει την M1».

 

Γράψτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano: Δεύτερη νίκη για τον Biaggi φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Gardner: Φταίει ο πατέρας του Stoner!

Χορηγοί