• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gardner: Φταίει ο πατέρας του Stoner!
Για την αποχώρηση του Αυστραλού!
Νέα 10/06/2012 - 13:44

Μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις από τον Wayne Gardner, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 1987 με Honda, διαβάσαμε στο gpone.com. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Gardner κατηγορεί τον πατέρα του Casey για την ανακοίνωση-βόμβα του Αυστραλού οδηγού της Honda!

 

«Ο Casey άρχισε να αγωνίζεται στα επίπεδα GP από το 2001, στα 125cc. Ήταν πολύ νέος και 12 σεζόν περάσανε από τότε. Αυτή είναι μεγαλύτερη καριέρα και από την δική μου και ξεκίνησα πιο αργά από αυτόν. Επίσης, έχοντας γνωρίσει τον πατέρα του λίγο, θεωρώ ότι ήταν αυστηρός με τον Casey… τον κρατούσε στους αγώνες με το μαστίγιο… μεταφορικά μιλώντας. Έτσι, καταλαβαίνω την απόφασή του αυτή. Είναι ένας ιδιαίτερα νέος οδηγός, του οποίου η αποχώρηση σημαίνει ότι το Πρωτάθλημα χάνει ένα μεγάλο ταλέντο. Ήταν ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της εποχής των 800cc… και μιλάμε για χρονική περίοδο που αγωνιζόταν ο Valentino Rossi…!»

 

Ως πατέρας (στην φωτό με τα παιδιά του που τώρα αρχίζουν να αγωνίζονται) ο Gardner ακολουθεί τα χνάρια της οικογένειας του Stoner:

 

«Μετακόμισα κι εγώ στην Ευρώπη, διότι στην Αυστραλία δεν υπάρχει βοήθεια. Τόσο ο Remy όσο και ο Luca ξεκίνησαν στο χώμα, πράγμα πολύ σημαντικό για τους σύγχρονους αγώνες, αλλά προφανώς το μέλλον τους είναι εδώ (σ.σ εννοεί στο MotoGP), αν είναι αρκετά καλοί. Δεν τους πιέζω όμως και κάνουν αυτό που θέλουν. Τους συμπαραστέκομαι όσο μπορώ, αλλά εάν μια ημέρα αποφασίσουν ότι δεν θέλουν άλλο, θα αποδεχτώ την απόφασή τους…»

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Τι συμβαίνει με τον Stoner;

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: Να αποφύγουμε τα αχρείαστα ρίσκα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα