• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ3: O Luthi πρώτος
Ο Μarquez δεν έλαβε μέρος στη διαδικασία
Νέα 22/10/2011 - 07:47

Ο Ελβετός Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν ο ταχύτερος στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Μοto2 στην Μαλαισία. Ο χρόνος του (2'07.766) ήταν ο μόνος που «κατέβηκε» το 2'08.000 και τον σημείωσε μόλις στον 4ο γύρο της προσπάθειάς του. Ωστόσο ήταν αρκετός για να τον φέρει επικεφαλής.  

 

Πίσω του, με διαφορά 0.483 δευτερόλεπτα ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2), που πέρσι είχε τερματίσει δεύτερος στον αγώνα. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) και στην τέταρτη ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) με διαφορά 0.543 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Πέμπτος ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και στην έκτη θέση βρέθηκε ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) ο οποίος βελτίωσε τον χρόνο και τη θέση του καθώς χτες ήταν 15ος.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), Yuki Takahashi (Gresini Racing), Aleix Espargarο (Pons HP 40) και Andrea Iannone (Speed Master).

 

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) επέλεξε να μην συμμετέχει ούτε και στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές για να αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός του έπειτα από την πτώση του στις χτεσινές πρώτες δοκιμές και να ξεκουραστεί ενόψει τον χρονομετρημένων δοκιμών.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang 125cc Κατ.: Ο Terol στην pole postion

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ3: Πάλι Dani, πάλι 4 Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA