• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 125cc Κατ.: Ο Terol στην pole postion
Έπειτα από έντονη μονομαχία με τον Faubel
Νέα 22/10/2011 - 09:33

Ο Nicolas Terol ήταν ο γρηγορότερος και πάλι στις κατατακτήριες δοκιμές των 125cc στην Μαλαισία. Ο αναβάτης της Bankia Aspar σημείωσε χρόνο 2'13.579 και πήρε την pole position για τον αυριανό αγώνα. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του μόλις στον τελευταίο γύρο και άφησε στην δεύτερη θέση τον ομόσταυλό του Hector Faubel, ο οποίος προηγούνταν ως τότε, μόλις για 0.015 δευτερόλεπτα. Η μεταξύ τους μάχη ήταν για μια φορά ακόμα έντονη.

 

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) ο οποίος βρέθηκε επικεφαλής της κατάταξης στην αρχή της διαδικασίας αλλά τελικά ήταν 0.375 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol. Τέταρτος ήταν ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), πέμπτος ο Luis Salom (RW Racing GP) και  έκτος ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport). Θυμίζουμε ότι οι Salom και Folger έπεσαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των τρίτων ελεύθερων δοκιμών αλλά δεν έπαθαν κάτι.

 

Την τρίτη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσαν οι Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) και Adrian Martin (Bankia Aspar), δηλαδή έβδομος, όγδοος και ένατος αντίστοιχα. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος έπεσε στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραυματιστεί.  

 

Ο άτυχος της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), ο βασικός ανταγωνιστής του Terol για τον Τίτλο. Ο Γάλλος έπεσε στην αρχή της διαδικασίας και ξαναμπήκε στην πίστα αλλά αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του και τελικά ο χρόνος που έκανε τον κατέταξε μόλις 15ο για τον αυριανό αγώνα.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Σίσσης ήταν και πάλι στην 30η θέση με διαφορά 5.624 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: O Pedrosa στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2 ΕΔ3: O Luthi πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA