• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ3: Πάλι Dani, πάλι 4 Honda
Rossi, Hayden βελτιωμένοι
Νέα 22/10/2011 - 06:30

Ο Dani Pedrosa όπως και χθες συνέχισε την κυριαρχία του στην πίστα της Μαλαισίας και μάλιστα αυτήν τη φορά χωρίς να φορέσει μαλακό λάστιχο πίσω. Ο Ισπανός σημείωσε χρόνο 2:01.769, ήταν ο ταχύτερος στην ευθεία με 314.77 χαω, αλλά η διαφορά του βγήκε και πάλι από το τελευταίο κομμάτι της πίστας (φρένα τελευταίας στροφής, βλ. φωτο), όπου όμως η διαφορά του μειώθηκε στα 0.185 του δευτερολέπτου από τον 2ο στον τομέα αυτό, που ήταν ο Stoner. 

O Marco Simoncelli ήταν όμως αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με χθες και πήρε τελικά την 2η θέση με χρόνο 2:02.034, μάλιστα ο ψηλός ήταν ταχύτερος από όλους στο 2ο και 3ο κομμάτι της πίστας και χάνει στο 4ο και 1ο που περιλαμβάνουν τις δύο μεγάλες ευθείες, όπου χάνει σε τελική ταχύτητα περίπου 5 χαω σε σχέση με τον Pedrosa.

O Andrea Dovizioso δείχνει δυνατός σε αυτήν την πίστα και πήρε την 3η θέση, μπροστά από τον Stoner.

O Nicky Hayden ήταν η μεγάλη έκπληξη στο ξεκίνημα των Ελεύθερων Δοκιμών 3, αφού κράτησε την 3η θέση για αρκετή ώρα και με χρόνο 2:02.249 πήρε τελικά την 5η θέση, αλλά με μαλακό λάστιχο πίσω στην carbon Ducati του.

Ο Alvaro Bautista με την Suzuki του ήταν ο ταχύτερος στο 1ο κομμάτι της πίστας! και τελικά πήρε την 6η θέση με διαφορά λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Ο Colin Edwards ήταν και πάλι η πρώτη Yamaha M1, μάλιστα με διαφορά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του που είναι στην 12η θέση, τη στιγμή που ο εργοστασιακός Ben Spies κατατάχτηκε 14ος, αφού την προσπάθειά του διέκοψε μια πτώση στην 1η στροφή της πίστας, η οποία δεν έκανε καθόλου καλό στα ήδη κτυπημένα πλευρά του από την περασμένη εβδομάδα και την Αυστραλία.

Η άλλη ευχάριστη έκπληξη για την Ducati είναι η επίδοση του Valentino Rossi, με χρόνο 2:02.614, με την 8η θέση, αλλά και με μειωμένη διαφορά στα 0.845 του δευτερολέπτου από την κορυφή, στοιχείο πολύ θετικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι χθες απείχε 2.4'' από τον Dani!

O Hiro Aoyama συνέχισε τις καλές χθεσινές επιδόσεις, παρά το ότι έχασε μερικές θέσεις. Την δεκάδα κλείνει ο γερόλυκος Loris Capirossi που θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, σε μια από τις πίστες που είχε μεγάλες επιτυχίες.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 ΕΔ3: O Luthi πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 125cc ΕΔ3: Ο Terol ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA