• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 125cc ΕΔ3: Ο Terol ταχύτερος
Ο Σίσσης ήταν και πάλι 30ος
Νέα 22/10/2011 - 05:44

Οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc ήταν υπόθεση του Nicolas Terol. Ο αναβάτης της Bankia Aspar κινήθηκε γρηγορότερα από όλους και σημείωσε χρόνο 2'13.203 ο οποίος είναι ταχύτερος από αυτόν που είχε σημειώσει χτες (2'13.864). Ο επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία έδειξε δυνατός στην πίστα και διατεθειμένος να πάρει τον Τίτλο στην Μαλαισία.

 

Πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του Hector Faubel ο οποίος όμως είχε διαφορά 0.804 δευτερόλεπτα από τον Terol. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και στην τέταρτη ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) ο οποίος είχε μια έξοδο προς το τέλος της διαδικασίας αλλά ο χρόνος που είχε ήδη σημειώσει τον έφερε σε αυτή τη θέση. 

 

Πέμπτος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), με διαφορά 1.282 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, και έκτος ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος έπεσε έπειτα από ένα τρομακτικό highside και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο στην κλινική της πίστας. Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Luis Salom (RW Racing GP) και Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta).  

 

Ο Θανάσης –Αrthur– Σίσσης βρέθηκε και πάλι στην 30η θέση της κατάταξης και σημείωσε χρόνο 2'19.874 που υπολείπεται κατά 6.671 δευτερόλεπτα από αυτόν του Terol. Χτες στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές είχε χρόνο 2'19.389.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ3: Πάλι Dani, πάλι 4 Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Φωτογραφικό: Σκιές στην πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA