• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2 ΕΔ2: Πρώτος ο Luthi
Κινήθηκε ταχύτατα σε σχέση με τις πρώτες δοκιμές
Νέα 30/09/2011 - 10:45

Ο Τhomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Moto2 στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας στην Ιαπωνική πίστα. Με χρόνο 1:53.002, τον οποίο σημείωσε στον προτελευταίο γύρο της διαδικασίας, ήταν σημαντικά πιο γρήγορος από αυτόν που σημείωσε ο Smith στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (1:53.806).

 

Δεύτερος ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), o οποίος αύξησε τον ρυθμό του συγκριτικά με το πρωί (τοπική ώρα). Ο Ελβετός αναβάτης, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας, είχε διαφορά 0.180 δευτερόλεπτα από τον Luthi.

Τρίτος ήταν ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος κινήθηκε ταχύτατα εμπρός στους συμπατριώτες του, και τέταρτος ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP) που επίσης μείωσε το χρόνο του και βελτίωσε τη θέση του (στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ήταν έβδομος).

 

Στην πέμπτη θέση ήταν ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), ο οποίος είχε διαφορά 0.474 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, και στην έκτη ο Bradley Smith (Tech 3 Racing). Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Esteve Rabat (Blusens-STX), Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), Mika Kallio (Marc VDS Racing) και Aleix Espargaro (Pons HP 40).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Η θέση οδήγησης το πρόβλημα του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Japan ΕΔ2: Pedrosa φοβερός, 4 Honda μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα